Camelia Erdei, cârtița lui Victoraș Micula din Poliția Oradea, trimisă în judecată în al treilea dosar

Camelia Erdei, „spioana” lui Victor Micula din Poliția Ordea, judecată deja în două dosare pentru că, în 2018, l-a lăsat pe controversatul afacerist să caute de unul singur, cu parola ei, în programul informatic de evidenţă a persoanelor, a fost trimisă în judecată într-un nou dosar care are legătură cu doi tovarăși de-ai afaceristului.

11 iul. 2023, 11:00
Camelia Erdei, cârtița lui Victoraș Micula din Poliția Oradea, trimisă în judecată în al treilea dosar

Un nou dosar penal pentru Camelia Erdei. ”Cârtița” lui Victoraș Micula din Poliția Oradea a fost trimisă în judecată într-un nou dosar, potrivit bihoreanul.ro. De această dată, femeia este acuzată că i-ar fi „spionat” în sistemul Poliţiei pe doi tovarăşi din Budureasa ai lui Victor Micula, pentru a le afla datele personale, istoricul familiei ori dacă au avut vreodată probleme penale.

Citește și: Imperiul lui Victoraş Micula se extinde. Mastodont cu 11 etaje la perla Litoralului românesc

Camelia Erdei, celebra „spioană” a lui Victoraș Micula, a mai fost trimisă în judecată în alte două dosare pentru că, în 2018, l-a lăsat pe afacerist să caute de unul singur, cu parola ei, în programul informatic de evidenţă a persoanelor. Și ansta nu e tot. Potrivit sursei citate, femeia a căutat personal informaţii confidenţiale despre familia lui Victoraș Micula ori persoanele de care acesta era interesat şi făcea astfel de „servicii” şi iubitului, şi cunoştinţelor. Ba chiar avea propriile curiozităţi, verificându-l, de pildă, pe omul care urma să-i vândă lemne ori spionându-le, din gelozie, pe colegele logodnicului ei.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul Victoraş Micula. Ce s-a întâmplat cu poliţistul care i-a dat uniformă şi maşină cu girofar miliardarului Frutti Fresh