Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru nativi. Conjuncția Venus retrograd-Mercur aduce schimbări uriașe în viața zodiilor

Conjuncția Venus - Mercur este cel mai nou fenomen astrologic și va avea loc astăzi. Potrivit astroloagei Camelia Pătrășcanu, acesta va aduce schimbări în viețile zodiilor.

27 iul. 2023, 21:20
Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru nativi. Conjuncția Venus retrograd-Mercur aduce schimbări uriașe în viața zodiilor
Horoscop Camelia Pătrășcanu - conjunctura Venus-Mercur

Conjuncția dintre Venus și Mercur va aduce mari schimbări în viețile zodiilor, spune Camelia Pătrășcanu, potrivit fanatik.ro.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – conjuncția Venus – Mercur

Berbec

Berbecii au parte de o perioadă minunată, fiind animați de această conjuncție și pot avea niște revelații – care e drumul lor și dacă sunt hotărâți să pornească pe el, chiar dacă persoanele de care au nevoie nu sunt alături de ei, fiind o cale greu de urmat. Vor putea accepta acest lucru, bucurându-se de ceea ce sunt. Au șansa de a face lucruri noi, să reia idei, proiecte, acțiuni și să aibă realizări dintr-o pasiune.

Taur

Datorită acestui Venus Retrograd, Taurii vor realiza care sunt prioritățile lor legate de viața personală, confort, siguranță și cumva au nevoie de spațiul lor, pe care și-l pot crea fizic în casa în care locuiesc alături de alte persoane, unde au programul și timpul lor.

Gemeni

Gemenii au șansa de a realiza care e direcția de viață pe care pot merge și după să vadă ce schimbări fac. Primul pas este acela de a-și da seama pe ce drum vor să meargă în continuare, care este punctul din viitor în care vor să se vadă și ce trebuie să facă pentru a ajunge acolo. Momentan, pot lua decizii spontane legate de anumite călătorii, chiar dacă înainte au spus nu acesui lucru.

Citește și: O nouă Lună Plină se produce pe 1 august 2023. Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru toate zodiile

Rac

Racii se situează în zona eficienței, a rezultatelor pe care le vor în viața lor. Se pot îndoi de anumite investiții făcute, financiare sau sentimentale. E nevoie să facă niște corecții cu foarte mult curaj și să pună piciorul în prag, să-și ceară drepturile.

Leu

Pentru Lei, această conjuncție îi ajută să se concentreze la alteperspective, cu mai mult curaj. Urmează schimbări importante în viața lor. Aceste zile îi pot ajuta să înțeleagă care sunt metodele prin care să facă aceste schimbări, într-un mod cât mai bun. Nativii plecați în vacanță care nu au planuri mari ar putea fi obligați să ia atitudine și să acționeze împreună cu autoritățile.

Fecioară

Fecioarele sunt ajutate de această conjuncție să înțeleagă greșelile din trecut. Pentru a profita de acest lucru, nativii trebuie să fie atenți să nu greșească din nou, așa cum au făcut-o în trecut, amânând lucruri sau fiind rezervați. Trebuie să învețe din greșelile din trecut. Conjuncția Venus-Mercur le spune să nu mai ezite.

Balanță

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Balanței care sunt singuri pot face o reanalizare a unor oportunități sentimentale, a unor relații, iar dacă au spus nu, pot spune da și dacă au spus da, pot spune nu. Se pot răzgândi, mai ales dacă au primit unele vești. Pot realiza cine este, de fapt, o anumită persoană și dacă pot merge mai departe sau nu.

Scorpion

Scorpionii au un sentiment de deja vu zilele acestea și se gândesc mult la o situație din trecut, fiind măcinați de sentimentul că nu au reacționat cum ar fi trebuit. De această dată, trebuie să fie mult mai hotărâți și să nu se mai lase șantajați, manipulați, să-și cunoască drepturile, să știe ce vor, să aibă mai multă demnitate și să-și recunoască greșelile.

Citește și: Camelia Pătrăşcanu anunţă că Venus este retrograd în Leu. Avertisment pentru toate zodiile până în septembrie

Săgetător

Conjuncția le oferă șansa de a privi lucrurile dintr-o altă persoectivă, așa cum nu au mai făcut-o până acum. Poate fi în raport cu copiii, pentru cei care sunt părinți, poate că i-au judecat greșit și nu le-au dat șanse și se pot hotărî să-i susțină de-acum înainte. Pentru alți nativi poate fi vorba de niște decizii pe care trebuie să le ia neapărat, dar pe care trebuie să le analizeze foarte bine.

Capricorn

Capricornii au parte de discuții foarte sincere. Acestea vor fi repetate, dar acum le pică fisa cu partenerul de viață, înțelegând, în sfârșit, ce încearcă să le transmită de mai mult timp. Își dau seama ce li s-a spus și sunt alături de persoana de lângă ei, chiar dacă înainte nu au dat suficientă atenție.

Vărsător

Conjuncția este legată de relațiile intime și cele personale. Simt nevoia de a se impune sau de a confrunta realitatea. Aspectele sunt unele bune, iar acceptarea realității este curajoasă. Asta nu le aduce confort, dar vor lămuri unele lucruri care îi nemulțumesc.

Pești

Peștii trec printr-o perioadă de organizare și eficiență. Planetele sunt prezente în Leu și e nevoie ca ei să nu mai țină cont de nimeni din preajma lor, să nu mai fie sensibili la criticile celorlalți. Soluțiile lor pot fi cu totul altfel. În general, ce nu funcționează pentru alții funcționează pentru ei.