Cameron Diaz şochează: „Sunt atrasă sexual de femei”

Actriţa în vârstă de 41 de ani care a avut relaţii cu Jared Leto şi cu Justin Timberlake, consideră că este 'natural' pentru o femeie să aprecieze 'frumuseţea' altor femei şi să se simtă atrasă sexual, din când în când, de unele femei frumoase.

29 mart. 2014, 16:53

„Cred că femeile sunt frumoase. Absolut frumoase. Şi sunt de părere că orice femeie s-a simţit cel puţin o dată în viaţă atrasă din punct de vedere sexual de o altă femeie. Este natural să simţi o conexiune şi să apreciezi frumuseţea altor femei’, a susţinut actriţa.

În acelaşi domeniu, al preferinţelor sexuale, Cameron Diaz susţine că îi plac foarte mult bărbaţii britanici pentru simţul umorului cu totul deosebit pe care-l au. Ea a precizat că respinge imediat bărbaţii ignoranţi şi pe cei care se dau cu prea mult parfum.

‘Nu pot suporta bărbaţii nepoliticoşi. Nu am răbdare cu astfel de bărbaţi. Ah, şi nici pe cei care se dau cu prea mult parfum. Nu-i suport deloc. Igiena unui bărbat este destul de importantă, aşa că se află pe un loc destul de ridicat în clasamentul priorităţilor mele privind bărbaţii, însă cel mai mult contează simţul umorului pentru că aşa îţi dai seama de cât de inteligent este un bărbat. Îmi place foarte mult umorul britanic şi implicit îmi plac şi bărbaţii britanici’, a susţinut ea, scrie jurnalul.ro.