Camil Moldoveanu, campion mondial de jiu-jitsu brazilian, a devenit ceea ce este de frică să nu fie violat de Tolea Ciumac FOTO

Singurul român medaliat la o competiţie internaţională de jiu-jitsu brazilian a făcut o declaraţie incredibilă, despre luptătorul Tolea Ciumac!

06 iul. 2017, 11:32

Camil Moldoveanu, un afacerist de succes din Bucureşti, a mărturisit că s-a apucat de jiu-jitsu brazilian pentru a slăbi, fiindcă avea peste 130 de kilograme, scrie vice.com. Când a ajuns la sală, avea să întâmpine una dintre cele mai mari provocări, fiind pus în faţa unor munţi de oameni: Tolea Ciumac şi Fane Dediu, bodyguardul lui Gigi Becali.

Citeşte şi Magda Ciumac, de nerecunoscut. Vezi cum face bani fosta soţie a lui Tolea

„Amândoi au peste 1,95 înălţime şi peste 130 de kile. Şi eu aveam peste 130 de kile, dar erau kilograme de grăsime, nu de muşchi. M-am dus acasă şi i-am zis soţiei că dacă ăia doi voiau să mă violeze, ar fi putut. Eu nu aveam cum să mă opun, tot ce aş fi putut să fac era să strig”, a declarat, amuzat, Moldoveanu, pentru Vice.

Citeşte şi Magda Ciumac, SCANDAL MONSTRU cu actuala soţie a lui Tolea. „O voi tunde la chelie pe mimoză….”

Camil Moldoveanu a fost de patru ori campion mondial și de cinci ori campion european la jiu-jitsu brazilian, tânărul afirmă că sportul nu reprezintă domeniul său de bază, ci antreprenoriatul. „Sportul nu mă definește, ci mă completează și mă echilibrează foarte mult. Cred în lucrurile învățate în jiu-jitsu și le-am întâlnit atât în viață, cât și în business”, a explicat Camil Moldoveanu, pentru www.forbes.ro.