Camilla, soţia prinţului Charles al Marii Britanii, are COVID

Camilla, soţia prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

14 feb. 2022, 16:02
Camilla, soţia prinţului Charles al Marii Britanii, are COVID

Camilla, soţia prinţului Charles, a fost diagnosticată cu COVID-19.

„Alteţa Sa Regală ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi s-a plasat în autoizolare. Continuăm să respectăm recomandările guvernamentale”, a anunţat luni biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles, citată de Agerpres.

Camilla, în vârstă de 74 de ani, a contractat noul coronavirus pentru prima dată la doar câteva zile după ce prinţul Charles, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru a doua oară, săptămâna trecută. În comunicatul de luni, Clarence House nu a oferit actualizări despre starea de sănătate a prinţului Charles şi nici detalii despre starea ducesei Camilla.

Citeşte şi: ZERO restricţii în Marea Britanie. Persoanele pozitive la Covid, libere să circule pe străzi

Atât prinţul Charles, cât şi ducesa de Cornwall sunt vaccinaţi cu schema completă împotriva COVID-19 şi au primit deja şi dozele „booster”.

În martie 2020, Prinţul Charles a fost disgnosticat cu COVID şi a intrat în autoizolare la Castelul Balmoral din Scoţia, potrivit unui comunicat transmis de Casa Clarence. Soţia prinţului, Camilla Parker, a fost şi ea testată, dar testul ei a ieşit negativ.