Camion scufundat în asfalt după ce strada s-a surpat sub greutatea lui VIDEO

Un camion încărcat, cântărind în total circa 30 de tone, s-a scufundat în asfalt. Strada s-a rupt sub greutatea lui, în parcarea pieţei din oraşul Cisnădie, din județul Sibiu.

08 aug. 2023, 09:37
Camion scufundat în asfalt după ce strada s-a surpat sub greutatea lui VIDEO

Un camion a rămas blocat, cu roțile suspendate, pe o stradă din orașul Cisnădie, după ce asfaltul s-a rupt. Primarul Gheorghe Huja a explicat că a contactat deja o societate care să intervină pentru reparații, menționând că porțiunea de drum este construită peste un râu, acesta fiind și motivul pentru care s-a rupt.

Citește și: Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Opt mașini s-au ciocnit la ieşirea spre Constanţa, unul dintre autoturisme s-a răsturnat

„În zona respectivă este parcarea pieţei. Parcarea s-a construit peste râu, cu traverse de beton, iar în momentul în care camionul, care avea 30 de tone, a trecut în zonă, una dintre traverse a cedat şi s-a rupt. Cine putea şti că se va întâmpla aşa ceva?”, a spus primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja, citat de Agerpres.

Citește și: Ce amendă primești în 2023 dacă speli mașina în perimetrul blocului

Strada Apărării din Cisnădie a fost reabilitată prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Covorul asfaltic a fost refăcut, în această perioadă, de către o firmă contractată de primărie.