Campanie de strângere de fonduri pentru repatrierea unei românce de 26 de ani care a murit în timp ce se afla la muncă în Irlanda

O tânără de 26 de ani care lucra ca ospătăriță în orașul Bray din Irlanda a murit subit, iar prietenul și rudele fac eforturi disperate pentru a o aduce acasă.

23 dec. 2016, 08:13

Adriana Chiriac era din Botoșani și a lucrat inclusiv ca dădacă. A venit în Irlanda la prietenul ei în urmă cu un an și încercau să înceapă amândoi o viață împreună departe de casă. Din păcate, Adriana a murit marți, iar colegii și prietenii ei încearcă din răsputeri să o repatrieze în România, la mama și tatăl ei. Cum nu dispun de banii necesari pentru această operațiune, au inițiat o campanie publică de strângere de fonduri.

Costel Rusu, iubitul Adrianei, familia și prietenii au ținut să mulțumească tuturor celor care au întins o mâna de ajutor.

“Adriana se afla în acest moment în autopsie, iar după ora 3pm ora Dublin se va afla cauza decesului. Încă o data în numele Adrianei vă mulțumesc din suflet pentru fiecare donație pe care ați făcut-o. Dumnezeu sa răsplătească înmiit fiecăruia din voi”, a scris Costel Rusu pe Facebook.