Campanie de vaccinare inedită la Sibiu. Oamenii se pot vaccina în Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare: ”Repornim Crăciunul prin vaccinare”

Vaccinarea anti-Covid e încurajată printr-o campanie inedită la Sibiu, lansată cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

10 nov. 2021, 16:27
Campanie de vaccinare inedită la Sibiu. Oamenii se pot vaccina în Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare: ”Repornim Crăciunul prin vaccinare”

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi unul cu totul special anul acesta. Primăria a anunțat că se va da startul unei campanii de vaccinare, al cărei scop este imunizarea sibienilor împotriva virusului SARS – CoV- 2, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Primarul din Sibiu, Astrid Fodor, le-a transmis localnicilor că anul acesta se pot vaccina chiar în Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare.

„Îi invităm pe sibieni să se vaccineze în Piața Mare, la Căsuța lui Moș Crăciun, dar și în oricare alt centru de vaccinare din oraș. Miza acestei campanii este sănătatea sibienilor, dar ea are și o componentă puternic emoțională: ne dorim sărbători așa cum le știam la Sibiu, ne dorim ca viața să revină la normalitate și nu putem face acest lucru decât prin vaccinare. Am încredere că locuitorii Sibiului se vor mobiliza pentru orașul lor, astfel încât să putem reporni Crăciunul la Sibiu”, a spus primarul orașului, Astrid Fodor.

”Repornim Crăciunul prin vaccinare”

„Ne-a lipsit tuturor Târgul de Crăciun de anul trecut. Și bucuria din Piața Mare. Faptul că Sibiul este în perioada Crăciunului una dintre cele mai atractive destinații din țară, ne motivează să vrem să luptăm responsabil pentru orașul nostru. Sectorul turistic a avut foarte mult de suferit în pandemie și vrem să reprezentăm o soluție și un exemplu în această perioadă. Ecuația e una foarte simplă: mai mulți cetățeni imunizați prin vaccinare însemnă ca vom avea șanse tot mai bune să desfășurăm activități prin care să atragem în siguranță turiștii care lipsesc foarte mult orașului în ultimul timp”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleț.

Cinci centre de vaccinare sunt deschise în momentul de faţă în Sibu. Căsuţa lui Moş Crăciun va fi al şaselea. Centrul de vaccinare din Piaţa Mare va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12.00 -20.00.

Citeşte şi CNCAV, despre vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ai: Eficienţa este de 90,7%

Citeşte şi Bilanț vaccinare 9 noiembrie 2021. Numărul persoanelor care se vaccinează este în continuă scădere


loading...