CAMPANIE INEDITĂ a Poliţiei Române pentru prevenirea furturilor: Un GEAMANTAN VORBITOR pune hoţii pe fugă

Publicat: Sâmbătă, 25 Aprilie 2015 19:12 // Actualizat: Sâmbătă, 25 Aprilie 2015 19:14 // Sursa: romaniatv.net

Hoţii de buzunare au un nou inamic. Poliţia Română l-a scos la înaintare pe Marcel Gentoiu. Este viu colorat şi foarte vorbăreţ şi te avertizează fix atunci când gândul îţi zboară la vacanţă şi nu mai eşti cu ochii la bagaje, informează România TV.

Marcel Gentoiu este un geamantan vorbitor. Lăsând gluma la o parte, Poliţia Română a găsit un mod inventiv de a-i atenţiona pe români să nu-şi lase bagajele nesupravegheate. Astfel a fost lansată şi campania de prevenire a furturilor de bagaje, din trenuri şi din gări.

"Acţiunea este o campanie a Poliţiei Române de prevenire şi combatere a furturilor din bagaje. Totodată, ne bazăm pe conştientizarea cetăţenilor, acum la debut de minivacanţă de 1 Mai şi pregătirea sezonului estival. Vrem să facem un personaj pe care îl vom întâlni în gări, în aeroporturi, în marile magazine", a declarat Marin Motoc, comandant Poliţia Transporturi.

Poliţiştii de la Transporturi şi cei de la Prevenire au mers în Gara de Nord, au distribuit pliante şi au adresat sfaturi şi recomandări.

Citeşte şi Poliţia face farse la mall. Metodă controversată împotriva furturilor din autoturisme VIDEO

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 apr 22:14
...de buzunare au un nou inamic. Poliţia Română l-a scos la înaintare pe Marcel Gentoiu. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
25 apr 19:57
Votează email 0 email
...în aeroporturi, în marile magazine”, a declarat Marin Motoc, comandant Poliţia Transporturi. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/campanie-inedita-a-politiei-romane-pentru-prevenirea-furturilor-geamantan-vorbitor_216771.html ...
25 apr 19:54
...de buzunare au un nou inamic. Poliţia Română l-a scos la înaintare pe Marcel Gentoiu. Citește mai departe…   ...
25 apr 19:20
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H