Campanie penibilă de PR, pe seama „tricolorilor”. Edi Iordănescu, mai antrenor la cumpărături decât la echipa naţională

Cu doar o lună înaintea Campionatului Mondial de Fotbal, pe care România îl ratează pentru a şasea oară consecutiv, şi după o campanie jenantă în Liga Naţiunilor, jucătorii echipei naţionale şi selecţionerul sunt protagoniştii unei campanii de PR total neinspirate.

20 oct. 2022, 12:41
Campanie penibilă de PR, pe seama „tricolorilor”. Edi Iordănescu, mai antrenor la cumpărături decât la echipa naţională

Penny este unul dintre sponsorii naţionalei de fotbal a României, iar una dintre metodele de promovare gândite de strategii din echipa de marketing este cooptarea lui Edi Iordănescu în staff-ul care să conceapă o tactică pentru cumpărături.

„Intru rapid să „atac” produsele, mă orientez repede la casă, cu coada cea mai mică”, spune Edi Iordănescu pentru Antena Stars, într-una dintre cele mai nereuşite idei de campanie ale lanţului de supermarketuri.

Citeşte şi Şoc şi groază în magazinele Penny: alimente expirate şi vitrine frigorifice cu praf şi insecte. Zeci de supermarketuri au fost închise de ANPC

„Eu sunt fan avocado. Aleg produse de sezon și mai bine să fie proaspete decât cantitatea, am căutat calitatea. Ne uităm după produse sănătoase. Am acasă 3 copii și încercăm să îi educăm în sensul ăsta”, mai spune selecţionerul, îndulcind oarecum „tactica” agresivă de mai devreme.

Răspunzând la aceeaşi întrebare, „Când intri într-un supermarket, cât stai?”, fotbaliştii naţionalei au fost ceva mai ponderaţi. „Mă duc destul de des la cumpărături. Îmi place foarte mult orezul”, spune Nicuşor Stanciu, iar Adrian Rus dezvăluie: „Sunt genul care petrece mai mult timp, îmi place să mă uit la produse, la valoarea nutrițională. Dintre fructe cel mai mult îmi plac bananele şi lubenița”.

Citeşte şi Mega Image a minţit în legătură cu preţurile. Amendă uriaşă, de două milioane de euro, primită de la Consiliul Concurenţei