Campania Poliţiei Române pentru a-i face pe oameni să poarte centura de siguranţă: Scaune auto din accidente, expuse VIDEO

Poliţiştii au expus în centrul oraşului Timişoara mai multe scaune de maşină recuperate din accidente cumplite. A fost metoda la care au apelat pentru a-i determina pe oameni să poarte centura de siguranţă în trafic. Lângă fiecare scaun auto au fost expuse detalii şocante despre evenimentele rutiere în care mai mulţi oameni şi-au pierdut viaţa, informează România TV.

17 aug. 2016, 11:32
Campania Poliţiei Române pentru a-i face pe oameni să poarte centura de siguranţă: Scaune auto din accidente, expuse VIDEO

Expoziţia de scaune auto a atras atenţia fiecărui trecător. Oamenii au rămas îngroziţi când au citit poveştile expuse lângă cele 15 scaune de maşină care au fost recuperate de către poliţişti din accidente cumplite.

Poliţişii rutieri vor să tragă astfel un semnal de alarmă cu privire la importanţa purtării centurii de siguranţă. Fiecare scaun expus a avut centura închisă şi a aparţinut unui supravieţuitor.

„Poliţia română desfăşoară campania „Supravieţuitorii – Trişezi centura, păcăleşti viaţa”. Scopul campaniei este conştientizarea cetăţenilor asupra importanţei purtării centurii de siguranţă”, a spus un poliţist.

Campania are loc în mai multe oraşe din ţară şi îşi propune să reducă tragediile care se produc pe şosele.

Citeşte şi Campanie dură pentru folosirea centurii de siguranţă. Cât de uşor poţi muri dacă „păcăleşti viaţa” VIDEO