Campanie umanitară INEDITĂ a Federaţia Române de Taekwondo WTF

O inedită campanile umanitară, intitulată "1 leu, 1 litru, 1  kilogram și o hainuță", a fost organizată de către Federația Română de  Taekwondo WTF, în urma unui mesaj de solidaritate față de nevoile  casei de tip familial ,"Sfânta Ana" din Gheorgheni, judetul Harghita.

28 apr. 2016, 09:31
Campanie umanitară INEDITĂ a Federaţia Române de Taekwondo WTF

Programul are continuitate încă din anul 2001, îndeplinindu-și de fiecare  dată obiectivul de a îi învăța pe copii una dintre valorile fundamentate ale  spiritului umanității. Anume caritatea și susținerea nemijlocită a comunicării prin  această importantă virtute pentru adulți, în calitate de modele și direct  responsabili în procesul profilaxiei societății moderne, afectate de flagelul unui  egocentrism fără precedent în istoria omenirii.

„Rămân profund mișcat de gestul de solidaritate și vă asigur că bunele  voastre intenții se vor constitui, prin intermediul Federației Române de  Taekwondo WTF, într-un panaceu universal ce își dorește să vindece răni  profunde cauzate de greșiti algoritmi sociali ce ating un număr din ce în ce mai  mare de membri ai societății noastre. Programul „1 leu, 1 litru, 1 kilogram și o hăinuță” și-a atins, prin  intermediul dumneavoastră și al federației obiectivul propus, în preajma unui moment important pentru creștinătate. Paște fericit alături de cei dragi!”, a declarat  Constantin Apostol, președintele  Federației Române de  Taekwondo WTF.