Campion naţional la tir, dispărut fără urmă. Familia e DISPERATĂ VIDEO

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Vrancea, campion naţional la tir, a dispărut fără urmă, iar familia nu mai ştie nimic de de el de două zile. Băiatul locuia într-un cămin şcolar, iar în camera lui a fost găsit un bilet în care scria"Aţi scăpat de mine". Părinţii spun că nu înţeleg mesajul, mai ales că nu era un copil care să fi făcut probleme.

22 mai 2014, 05:41

De două zile părinţii unui adolescent stau cu sufletul la gură şi se gândesc că şi-ar putea găsi băiatul mort. Soţii Zaharia din Adjud nu mai au linişte după ce au dat peste un bilet lăsat de copilul lor de numai 16 ani în care a scris scurt: „Aţi scăpat de mine!”.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, Costel Zaharia, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional Unirea, este un elev bun la învăţătură, iar în paralel face sport de performanţă. Adolescentul practică tir-ul, fiind legitimat la Clubul Sportiv Unirea Focşani. Anul acesta a devenit campion naţional la tir, la juniori, în urma unui concurs câştigat în luna martie.

Părinţii sunt disperaţi şi au împanzit Focşaniul cu afişe cerand ajutor în găsirea lui. „Sunt disperat. Nu l-am bătut niciodată, nu ne-am purtat urat cu el. Nu pot să îmi dau seama ce s-a întamplat. A luat doar nişte haine şi a plecat„, a spus tatăl băiatului.

Familia se teme ca tânărul să nu fi intrat într-un anturaj dubios, iar viaţa sa să fie acum în pericol. Din discuţiile cu prietenii săi s-ar părea că băiatul nu spus nimănui de decizia lui.


loading...