Campion naţional şi balcanic la culturism, găsit mort la doar 29 de ani! Cum s-ar fi produs tragedia

Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism, a murit la aproape 29 de ani. Familia și Federația Română de Culturism și Fitness sunt în doliu, după ce sportivul a fost găsit fără suflare. Sportivul s-ar fi înecat în timp ce se afla la pescuit.

10 iul. 2023, 08:44
Campion naţional şi balcanic la culturism, găsit mort la doar 29 de ani! Cum s-ar fi produs tragedia
Campion naţional şi balcanic la culturism, găsit mort la doar 29 de ani! Cum s-ar fi produs tragedia

Campion naţional şi balcanic la culturism, găsit mort la doar 29 de ani! Tragedia s-ar fi petrecut când sportivul era la pescuit, una dintre pasiunile lui. Bărbatul a fost găsit fără suflare, după ce s-a înecat într-un lac de la Lazuri, județul Dâmbovița. Familia și prietenii sunt devastați de tristețe și nu pot înțelege cum s-a petrecut o astfel de nenorocire. Acesta era căsătorit și a lăsat în urmă nu doar o soție îndurerată, ci și o fetiță, scrie Gazeta de Dâmboviţa.

Citeşte şi: Fostul deputat Dumitru Puzdrea, găsit mort în casă: Milionarul ar fi cazut de la etaj

Duminică dimineaţă, Cătălin Ștefănescu a mers împreună cu un prieten la pescuit pe lacul de la Lazuri. După câteva ore bărbatul care îl însoţea a plecat până acasă, pentru a aduce ceva, însă când s-a întors l-a găsit pe sportiv înecat. În ciuda apelului la 112 şi a sosirii rapide a ambulanţei, bărbatul nu a mai putut fi salvat. „În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Citeşte şi: Omul de afaceri Marius Ivan, găsit mort într-o râpă la Cota 1400 

Pe lângă activitatea de sportiv de performanţă, tânărul mai era şi antrenor personal de fitness. Cătălin Ștefănescu își petrecea aproape fiecare zi în sala de antrenament și-i ajuta pe alții să facă performanță, dar și să adopte un stil de viață sănătos. Apropiaţii i-au remarcat caracterul exemplar, modestia și bucuria pe care o avea atunci când se afla în sala de sport.