Campion român, jefuit în Bulgaria. Hoţii i-au luat maşina chiar de sub ochi

Un sportiv român a fost lăsat de hoți fără mașina, în timpul unui turneu de tenis organizat în Bulgaria. Bolidul de lux a fost furat chiar de sub ochii săi și ai mamei.

17 oct. 2018, 06:40
Campion român, jefuit în Bulgaria. Hoţii i-au luat maşina chiar de sub ochi

Incidentul a avut loc la hotelul Vitosha Park din Sofia, unde au fost cazați mai mulți români care au participat la un puternic turneu de tenis găzuit de capitala Bulgariei, între aceştia aflându-se şi Andrei Voican. Autoturismul familiei Voican, un Audi Q7, a fost furat chiar de sub ochii jucătorului și ai mamei sale.

Aveam actele, pașaportul lui Andrei în mașină, nici nu apucasem să duc tot în cameră. Ne-am grăbit pentru că el avea meci de simplu dimineață la 9. L-a pierdut, săracul. E afectat de întreaga situație. Am stat astăzi pe la bănci să plătim taxe, am vorbit cu consulul României la Sofia. Efectiv nu mai știm ce să facem. Nu știm cu ce vom pleca de aici, probabil vom ruga pe cineva să vină din țară și să ne ia. Mai sunt români în hotel, dar avem multe bagaje și nu am avea unde să ne strecurăm. Știm că șansele ca mașina să mai fie găsită sunt reduse, dar apelăm la oricine e dispus să ajute, în orice fel„, e mesajul Adrianei Voican, de la peste 400 km de casă.

Andrei Voican este campion naţional Under 14, la tenis de câmp.