Campionatul Mondial de Fotbal 2014 face victime în România. Un tânăr, bătut măr într-o cârciumă

Patimile stârnite de Campionatul Mondial de Fotbal naşte rivalităţi între microbişti chiar dacă naţionala noastră nu s-a mai calificat de 14 ani la turneul final. În comuna gălăţeană Matca, unde un tânăr a fost bătut măr din cauza echipei lui favorite.

24 iun. 2014, 19:04
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 face victime în România. Un tânăr, bătut măr într-o cârciumă

Campionatului Mondial de Fotbal a declanşat un scandal în toată regula într-un bar din localitatea gălăţeană Matca. Mai mulţi microbişti care urmăreau meciurile transmise la tv s-au luat la ceartă şi, la un moment dat, un grup de bărbaţi au început să ameninţe cu bătaia alt grup, care avea o altă echipă favorită.

Potrivit libertatea.ro, unul dintre cei ameninţaţi, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a plecat spre casă, iar după el au ieşit şi alţi microbişti din tabăra adversă care au tăbărât pe el şi i-au administrat o bătaie cruntă.

Un echipaj al serviciului Judeţean de Ambulanţă a intervenit la Matca pentru  un bărbat în vârstă de 30 de ani, ce prezenta politraumatisme prin agresiune. A fost stabilizat şi transportat la Spitalul Tecuci„, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii din Matca au intervenit şi ei la faţa locului. „În cauză se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Se aşteaptă rezultatul examinării medico-legale pentru a se încadra juridic fapta„, a declarat Bogdan Cojocaru, IPJ Galaţi.

Citeşte şi CM 2014 s-a încheiat, COŞMARUL continuă pentru naţionala Spaniei. Clipe DE GROAZĂ în avionul spre Madrid