CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Faza primei zilei, penalty inventat pentru Brazilia VIDEO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Brazilia a debutat cu dreptul la Cupa Mondială de fotbal, pe care o găzduieşte între 12 iunie şi 13 iulie, după ce a învins Croaţia cu scorul de 3-1 (1-1), joi seara, pe 'Arena Corinthians' din Sao Paulo, în meciul de deschidere al turneului (Grupa A).

12 iun. 2014, 22:35
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Faza primei zilei, penalty inventat pentru Brazilia VIDEO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: BRAZILIA – CROAŢIA 3-1. Golurile brazilienilor au fost marcate de Neymar ’29, ’71 din penalti şi Oscar ’90+1, în timp ce croaţii au punctat prin autogolul lui Marcelo, în minutul 11.

Jucătorii croaţi au protestat vehement după decizia arbitrului japonez Yuichi Nishimura de a acorda penalti la un duel în careu între Lovren şi Fred. Croaţii au considerat că penaltiul a fost acordat mult prea uşor.


FAZA CONTROVERSATĂ AICI

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Faza le-a stricat seara croaţilor. Impresionant, chiar îngrijorător pentru politica demografică: 88 % dintre croaţii întrebaţi de Institutul de sondaje Ipsos Puls preferă să se uite la Mondial decât să petreacă ‘o noapte pasională cu soţiile lor’. Printre cei 200 de bărbaţi căsătoriţi care au participat la acest studiu, 40 % au afirmat că abstinenţa sexuală ar fi sacrificiul cel mai mic pentru a putea privi meciurile în timpul unei luni cât durează turneul. Pe de altă parte, 30% au declarat că au 2 televizoare acasă, ceea ce ‘aduce pacea în căsnicie’.