CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Gafă URIAŞĂ a FIFA, înainte de meciul Franţa-Honduras

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014 a consemnat o premieră nefericită, jucătorii naţionalelor Franţei şi Hondurasului aşezând-se degeaba la mijlocul terenului, pentru a asculta imnurile lor naţionale, înaintea partidei de la Porto Alegre. Organizatorii nu au fost în stare să difuzeze cele două imnuri.

16 iun. 2014, 06:09
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Gafă URIAŞĂ a FIFA, înainte de meciul Franţa-Honduras

Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Grupa E a început duminică, iar una dintre partide a fost Franţa-Honduras (3-0), jucată la Porto Alegre. Aşa cum se obişnuieşte înaintea fiecărui meci între două echipe naţionale, jucătorii s-au adunat mai întâi la centrul terenului, pregătiţi să asculte imnurile lor naţionale. Numai că din difuzoare nu s-a auzit nimic, iar după mai bine de un minut de aşteptare arbitrul a dat semnalul împrăştierii.

FIFA s-a simţit datoare să comunice ulterior că incidentul a fost cauzat de defecţiuni la sistemul audio. „FIFA şi Comitetul local de organizare al Campionatului Mondial sunt dezolaţi că sistemul audio pentru imnurile naţionale nu a funcţionat convenabil perntru jucători la imnurile Franţei şi Hondurasului„, arată FIFA, într-un comunicat.

Franţa a câştigat meciul cu Honduras cu scorul de 3-0. În celălalt meci al grupei E, Elveţia – Ecuador 2-1.

Citeşte şi Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Ce locuri SECRETE poţi să vizitezi în Brazilia – GALERIE FOTO