CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Scene APOCALIPTICE în Brazilia VIDEO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Haos în Brazilia, după ce echipa naţională a suferit o înfrângere istorică în semifinalele de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Echipa ţării gazdă a fost înfrântă de Germania cu 7-1, cel mai ruşinos scor din competiţie. De supărare, brazilienii au incendiat autobuze, au jefuit magazine şi au vandalizat clădiri. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

09 iul. 2014, 06:19
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Scene APOCALIPTICE în Brazilia VIDEO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. După înfrângere, brazilienii au reluat protestele cerând demisia preşedintelui Dilma Rousseff. În Sao Paulo, 20 de autobuze au fost incendiate într-un depou, iar alte trei au ars complet în diverse cartiere ale oraşului brazilian. Scene asemănătoare s-au înregistrat şi la Rio de Janeiro, şi Recife, unde clădirile au fost vandalizate, iar magazinele, jefuite.

În Belo Horizonte, acolo unde s-a jucat semifinala dintre Brazilia şi Germania, de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, fanii supăraţi au aruncat cu pietre în forţele de ordine, iar acestea au răspuns cu bastoane. Peste 20 de persoane au fost reţinute în urma confruntărilor violente. De supărare, brazilienii au ars steagul naţional şi tricouri cu numele lui Neymar, atacantul care a lipsit de la meci din cauza unei accidentări.

Fanii naţionalei braziliene au plecat chiar din timpul primei reprize după ce elevii lui Felipe Scolari au luat gol după gol. Puţinii fani rămaşi pe stadion au plâns când au văzut scorul de 7-1 şi echipa lor eliminată de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Scene haotice la Rio de Janeiro, în timpul meciului Brazilia-Germania! O bandă de hoţi a năvălit peste oamenii care urmăreau meciul, pe plaja din Copacabana. Răufăcătorii au furat poşete, bijuterii, celulare, tot ce au putut. Au urmat scene incredibile, sute de oameni au fugit din calea infractorilor. Astfel de jafuri în masă erau la ordinea zilei în anii trecuţi, în Brazilia, dar în ultima vreme oraşele au devenit mai sigure. Poliţia braziliană nici nu a avut timp să intervină. Incidentul a avut loc înaine de finalul dramatic al meciului.

La Berlin, însă, fanii nemţii au sărbătorit cum au ştiut ei mai bine, sub celebra poartă Branderburg. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.