CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Messi DA, Argentina NU. Pe cine susţine NEYMAR la FINALĂ

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Neymar a discutat cu presa pentru prima oară de la accidentarea sa şi a afirmat că îi va susţine pe coechipierii săi de la FC Barcelona, Messi şi Mascherano, la meciul GERMANIA - ARGENTINA, finala de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA - ARGENTINA se jaocă, duminică, de la ora 22:00, fiind ultimul meci de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

11 iul. 2014, 07:26
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Messi DA, Argentina NU. Pe cine susţine NEYMAR la FINALĂ

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. „Le doresc succes coechipierilor mei Messi şi Mascherano. Messi a câştigat totul, cu excepţia titlului mondial, şi merită să fie campion. Nu susţin Argentina, ci două persoane pe care le cunosc, dintre care una am avut-o ca idol şi referinţă. Cineva special, chiar şi la antrenamente. Sunt doi oameni buni”, a declarat Neymar înainte de meciul GERMANIA – ARGENTINA, finala de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Între Brazilia şi Argentina există o mare rivalitate şi, cu siguranţă, majoritatea brazilienilor vor fi de partea celor din Germania în finală, în ciuda umilitorului eşec pe care Selecao l-a suferit în faţa Nationalmannschaft, în semifinala disputată marţi seara (scor 1-7).

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Neymar, care a izbucnit în lacrimi evocând accidentarea sa (fractură la cea de-a 3-a vertebră lombară), a subliniat că, dacă ar fi fost „cu 10 cm mai aproape”, putea fi mult mai grav. Brazilianul nu este de acord cu acuzaţiile la adresa columbianului Zuniga, căruia nu-i poartă ranchiună după ce l-a accidentat în timpul partidei din sferturile de finală de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

„Zuniga m-a sunat şi şi-a cerut scuze. Mi-a spus că nu vrut să mă accidenteze. A spus lucruri drăguţe. Nu-i port ranchiună, ci îi doresc numai bine în carieră”, a adăugat Neymar.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Guvernul statului Rio de Janeiro a estimat la 100.000 numărul turiştilor argentinieni care vor vizita la sfârşitul acestei săptămâni metropola braziliană, pentru a asista la finala de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014 şi care vor cheltui cu această ocazie aproximativ 220 milioane reali (în jur de 100 milioane dolari).

Conform secretarului pentru Turism al statului Rio de Janeiro, Claudio Magnavita, reţeaua hotelieră din zonele turistice prezintă un grad de ocupare de 100% începând de joi, iar hotelurile din alte zone ale oraşului au camerele rezervate în proporţie de 90%. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.