Campionatul Mondial din Danemarca. Oana Manea: Unitatea grupului a contat cel mai mult

Pivotul Oana Manea consideră că unitatea grupului a făcut ca România să câştige o medalie la Campionatul Mondial din Danemarca, după ce "tricolorele" s-au impus, scor 31-22, în finala mică susţinută în compania Poloniei.

20 dec. 2015, 18:55
Campionatul Mondial din Danemarca. Oana Manea: Unitatea grupului a contat cel mai mult

Când am plecat la Campionatul Mondial nu ne gândeam că vom lua medalie. Ne-am unit şi am demonstrat că putem ajunge departe. Unitatea grupului a contat cel mai mult. Cel mai greu moment la acest Campionat Mondial a fost meciul cu Norvegia din semifinale, deoarece eu cred că noi trebuia să jucăm finala„, a declarat Manea la Dolcesport.

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat, duminică, la Herning, medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a învins reprezentativa Poloniei, în finala mică, cu scorul de 31-22 (15-8), tricolorele obţinând o medalie mondială după 10 ani şi prima de bronz din istorie.

Marcatoarele echipei României au fost Neagu 10 goluri, Manea 4, Ardean-Elisei 3, Geiger 3, Vizitiu 3, Buceschi 2, Nechita 2, Szucs 1, Tănăsie 1, Marin 1, Perianu 1, iar pentru Polonia s-a remarcat Achruk, cu 6 reuşite.

MVP-ul finalei mici a fost Cristina Neagu.

CITEŞTE ŞI Handbal feminin. Norvegia a câştigat Campionatul Mondial din Danemarca