Canabis, arme şi cititoare de carduri, descoperit în locuinţele a doi fraţi din Vaslui

Un kilogram de cabanis, trei arme de foc, muniţie şi aparatură de inscripţionat şi citit carduri au fost găsite la percheziţiile făcute de poliţiştii şi procurorii de la combaterea criminalităţii organizate în locuinţele a doi fraţi din comuna vasluiană Băcani.

09 feb. 2013, 13:41
Canabis, arme şi cititoare de carduri, descoperit în locuinţele a doi fraţi din Vaslui

Drogurile găsite în locuinţele celor doi fraţi urmau să fie vândute mai multor consumatori.

De altfel, din cercetările efectuate în acest caz s-a stabilit că, din ianuarie 2013 şi până în prezent, cei doi fraţi au pus în vânzare, la Bârlad, aproximativ două kilograme canabis. Drogurile erau aduse în ţară din Spania, în colete, prin firme de curierat.

Unul dintre cei doi fraţi, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc, introducere de droguri de risc în ţară şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Al doilea frate, în vârstă de 27 de ani, este căutat în continuare, relatează Mediafax.

Percheziţiile au fost efectuate, vineri, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Tribunalul Vaslui, de poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vaslui, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi criminalişti de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui.