Spune-mi ce canapea ai ca să-ţi spun cine eşti

În mod cert stilul pe care îl adoptăm în amenajarea casei spune foarte multe despre noi. Dar hai sa vedem ce spune canapeaua ta despre tine.

14 oct. 2014, 08:49
Spune-mi ce canapea ai ca să-ţi spun cine eşti

1. Canapeaua in stil victorian

Pune accent pe eleganta. Iti plac lucrurile la moda, dar in acelasi timp iti doresti o piesa de mobilier care poate fi accesorizata in functie de preferinte. O astfel de canapea arata ca nu esti o persoana care obisnuieste sa leneveasca in fata televizorului.

Citeşte şi Personalitatea romantică trădează: Ce tip de iubire îţi trebuie

2. Canapeaua de plus

Catifeaua este sinonima cu luxul. Desi are textura de plus, nu e ostentativa. O astfel de canapea da de inteles ca esti o persoana subtila, care nu vrea sa atraga astentia asupra ei.

3. Canapeaua modulara

Spune despre tine ca esti o persoana flexibila, in forma si activa. Esti deschisa la distractie si comunicativa, fiind mereu pregatita pentru vizitele neanuntate.

Ce model de telefon ţi se potrivește în funcţie de personalitate

4. Canapeaua de piele

Esti o persoana careia ii place sa lase o impresia buna. Impui respect si vrei sa scoti ce e mai bun din tot. Esti o fire careia ii place sa citeasca si sa umble in cercuri inalte.

5. Canapeaua din piele neagra

Esti o fire mai inchisa, iti place sa petreci timp in familie, vizionand un film sau poate povestind diverse. Esti mai tot timpul ocupata si nu aloci foarte mult timp curateniei.

Citeste mai mult pe feminis.ro.