Când băncile nu te ajută cu credit, o poate face maşina ta

Cand ai nevoie de un imprumut, primul gand se refera la un credit de la banca - unul de nevoi personale, eventual cu ipoteca, ori un card de credit sau macar un overdraft, in functie de caz, de suma necesara. La banca, pot aparea insa probleme - se poate sa nu te incadrezi in conditiile necesare (din diverse motive - venituri prea mici, intarzieri la plata in trecut etc.) sau se poate sa consideri ca birocratia este prea stufoasa, iar perioada pana la acordare va fi mult prea lunga.

26 aug. 2016, 10:29
Când băncile nu te ajută cu credit, o poate face maşina ta

Mai departe, pe lista ar urma IFN-urile – institutiile care acorda credite de mica valoare, pe termen scurt. Acolo, costurile sunt mai mari, dar problema principala este ca cele care acorda bani rapid se limiteaza la sume extrem de mici, chiar si de cateva sute de lei. Daca ai nevoie de un imprumut de valoare mai mare, pe care sa-l primesti foarte rapid (in maxim cateva ore) si unde nu ai nevoie de dovezi de venituri, poti sa apelezi la sistemul de amanet auto.

Compania care administreaza site-ul www.creditcumasina.ro este probabil cea mai cunoscuta astfel de firma de amanet auto in Bucuresti – Ilfov. Evident, sunt acceptati si clienti din alte orase din tara. Conditia este garantarea cu o masina, care va ramane pe perioada contractului in parcarea pazita a companiei. Interesant este ca masina poate fi urmarita chiar si online (astfel clientul observa ca masina sa ramane parcate si nu se misca in lipsa lui). Cand returnezi banii si comisionul, poti prelua si masina.

In aceasta perioada, cei de la www.creditcumasina.ro deruleaza o campanie promotionala – primele 30 de zile de contract au comision 0%. Practic, daca ai nevoie de un credit cu durata de maxim 30 de zile, nu platesti absolut nimic, ai un credit gratuit. Reprezentantii companiei vor astfel sa castige increderea clientilor si sa-i fidelizeze.

Creditul cu masina prin sistemul de amanet auto este tot mai des solicitat de romani. Spre deosebire de creditul de nevoi personale garantat cu ipoteca, sistemul este extrem de simplu si vizeza o garantie reala ce ramane „blocata” pana in momentul platii. Clientul nu risca in mod normal sa piarda masina, caci are optiuni flexibile daca nu poate returna la timp imprumutul: poate plati comisionul si poate prelungi perioada creditului sau poate chiar sa gaseasca un cumparator pentru masina si sa vanda autoturismul direct din partea institutiei de amanet auto, ramanand si cu bani si scapand de datorie in acelasi timp.