HOROSCOP: Când o să fii ceruta de soţie în funcţie de zodie

Semnele zodiacale vă pot da unele indicii și vă pot ajuta să înțelegeți de ce există un timp potrivit pentru a spune "DA" la altar.

10 feb. 2019, 09:34
HOROSCOP: Când o să fii ceruta de soţie în funcţie de zodie

Berbec:

Femeile din acest semn au dificultăți în a aștepta momentul potrivit și sunt destul de îngrijorate atunci când iau decizii, așa că, dacă te decizi, este bine ca această inițiativă să fie luată după ce împlinești 20 de ani potrivit yve.ro.

Citeşte şi O mireasă din Kuweit a cerut divorţ la 3 minute după căsătorie. Incredibil ce i-a spus mirele

Taur:

Tu tu vei căsători când vei fi în pace cu tine însuți, iar acest lucru se întâmplă de regulă după 30 de ani. Până atunci bucură-te de realizările pe care le-ai avut și de momentele de plăcere pe care ți le poți acorda.

Gemeni:

Ele sunt spontane, dar acest semn, pentru a lua decizia de a se căsători trebuie să ajungă la o maturitate emoțională, iar aceasta apare la aproximativ 30-35 de ani.Pentru tine este mai important să știi că te poți încrede cu adevărat în cineva decât să acționezi impulsiv.

Rac:

Tu preferi să cauți securitatea și să creezi o puternică legătură de cuplu. Vârsta cea mai potrivită pentru a te căsători este de 25 ani, însă nu te indispune dacă ai trecut de această vârstă și încă nu s-a întâmplat. Lucrurile frumoase sunt pe care să iasă la iveală.

Leu:

Mereu în căutare de confirmări, nu ești o femeie care se mulțumește cu puțin, de aceea ai nevoie de timp pentru a-ți consolida angajamentele. Te vei căsători între 30-35 de ani.

Fecioară:

Va trebui să aștepți până la 28 de ani pentru a ieși din schema ta fără a cădea în criză. Gândurile tale se pot transforma în obsesii așa că, ai grijă la a învăța cum să îți gestionezi stările de nervozitate.

Balanță:

Acest semn indică o femeie ambițioasă și prin urmare, chiar dacă se simt gata pentru căsătorie, se tem întotdeauna că cariera lor ar putea suferi. Doar în jur de 35/40 de ani poți face față acestei temeri și te poți gândi să-ți iei avânt.

Scorpion:

Poți fi posesivă și intensă, de aceea poți decide să te căsătorești la o vârstă fragedă. Cu toate acestea, este mai bine să aștepți până la 30 de ani. Privește retrospectiv și învață din greșelile trecutului, căci așa vei reuși să treci peste obstacolele din prezent.

Săgetător:

Pentru tine este foarte important să-ți atingi obiectivele, deci va trebui să aștepți puțin pentru a te căsători. Vârsta ideală este de 35, căci îți va permite să ajungi la independența mult visată.

Capricorn:

Loialitatea ta este de-a dreptul covârșitoare și te va ajuta să depășești orice problemă.Fericit va fi bărbatul care va cădea în brațele tale, dar nu uita că și tu ai nevoie de aceeași iubire intensă.

Vărsător:

Ție pare să nu-ți pese prea mult de căsătorie. Te interesează mai mult călătoriile, cultura, meditația și literatura. Ești pasionată și îți place să explorezi viața. Dacă vei dori totuși să te căsătorești, cu siguranță o vei face după 40 de ani.

Pești:

Pești sunt renumiți pentru temperamentul tău impetuos și pentru deciziile luate doar pe baza instinctului, în care au încredere întotdeauna. Te poți căsători brusc, în jur de 20-25 ani.