Când să te măriți ca să ai noroc toată viața și un mariaj ca în filme! Gemenele Oana şi Adina Timofte au dezvăluit adevărul despre căsătoria perfectă

Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit ce impact are data nunții tale asupra destinului căsniciei tale. Dacă plănuiești să îți legi destinul de cel al partenerului, ar fi bine să ții cont de acest aspect.
Filip Stan
30 apr. 2024, 19:29
Când să te măriți ca să ai noroc toată viața și un mariaj ca în filme! Gemenele Oana şi Adina Timofte au dezvăluit adevărul despre căsătoria perfectă
Când să te măriți ca să ai noroc toată viața și un mariaj ca în filme! Gemenele Oana şi Adina Timofte au dezvăluit adevărul despre căsătoria perfectă

Gemenele Oana și Adina Timofte au discutat despre impactul profund pe care data în care un cuplu spune „Da” în fața stării civile îl poate avea asupra relației lor și asupra modului în care se înțeleg unul pe celălalt în viața de cuplu. Această dată devine simbolică, reprezentând uniunea lor și angajamentul reciproc.

Oana și Adina au explicat că această dată poate fi semnificativă într-un mod pozitiv sau negativ în funcție de compatibilitatea și armonia dintre cei doi parteneri. Ele au oferit chiar și o metodă de calcul pentru a determina data exactă a căsătoriei și pentru a interpreta semnificația numerică a acesteia.

Citește și: Horoscop mai 2024 cu gemenele Adina şi Oana Timofte. Zodia binecuvântată de Paşte, primeşte multe cadouri şi câştigă la Loto

De exemplu, dacă un cuplu s-a căsătorit pe 3 august 2013, numărul destinului acelei date este calculat prin adunarea cifrelor individuale (3+8+2+1+3), iar rezultatul cu o singură cifră poate oferi indicii despre natura și potențialul relației lor.

„Vom spune ce semnifică pentru cuplul căsătorit acea dată. Deci este soțul, soția și ziua care este a noastră. Poate fi compatibilă, pentru că am vrut și am semnat sau poate fi incompatibilă. O să vă dăm și modalitatea de calcul, pentru a afla data căsătoriei. Când ați semnat la starea civilă, să punem 3 august 2013, deci avem 3+8+2+1+3 și vom aduna până ajungem la un rezultat cu o cifră.”, au explicat Oana şi Adina Timofte, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Gemenele Oana și Adina Timofte, dezvăluiri incendiare despre căsătorie

Cifra de destin 1 pentru căsătorie

În cazul în care te-ai căsătorie pe o zi de destin 1, pe partea pozitivă puteți fi cuplul care triumfă mai ales profesional, veți avea reușite din acest punct de vedere, vor veni și bani. Dacă sunt în incompatibilitate, se instalează o tristețe, un sentiment de singurătate, partenerii dorm separați, fiecare e cu treaba lui, pot decade profesional.

Cifra de destin 2 pentru căsătorie

Dacă vorbim de ziua de destin 2 ca zi de căsătorie, dacă cei doi sunt în compatibilitate, sunt cel mai fericit cuplu, se înțeleg din priviri, pot deveni influenți, dacă sunt pe partea negativă, pot apărea datorii, trădări, secrete, se pierd, sunt bulversați.

Cifra de destin 3 pentru căsătorie

Când vorbim de cifra de destin 3, în sens pozitiv, este cuplul care va câștiga mulți bani ușor, îi vei vedea tot timpul la călătorii, în vacanțe, au mult noroc. Dacă suntem pe partea negativă, vorbim de certuri până la agresivitate, unul dintre parteneri se poate apuca de dependențe, depresii, lipsă de comunicare.

Cifra de destin 4 pentru căsătorie

În cazul zilei de destin 4 a căsătoriei, dacă suntem compatibili, suntem fundația perfectă pentru viitor, pot ajunge să-și cumpere palate acești oameni, vor avea mereu economii, stabilitate financiară. Dacă nu sunt compatibili, foarte mari probleme de sănătate, accidente grave, probleme cu coloana, iar unul dintre parteneri este ținut ca într-o colivie. Li se fură banii. Apare divorțul după câțiva ani.

Cifra de destin 5 pentru căsătorie

Dacă ai ales ziua de nuntă pentru ziua de destin 5, pe partea pozitivă vin bani la greu. Există oportunități divine, e ca și cum se uită unul la altul și se întreabă ce au făcut să merite asta. Dacă nu ești compatibil cu ziua de căsătorie cinci, în câțiva ani pierzi tot, vin pierderi mari din toate punctele de vedere.

Cifra de destin 6 pentru căsătorie

Când vorbim de 6, dacă sunt compatibili, este ziua în care avem o familie armonioasă, prosperă, o familie de basm din toate punctele de vedere. Dacă cuplul nu este compatibil cu ziua 6, atunci avem probleme cu socrii, intervin în relație, astfel cei doi pot ajunge la un divorț.

Cifra de destin 7 pentru căsătorie

Dacă ziua în care am semnat certificatul este cifra de destin 7, pe plan pozitiv, avem o înălțare, este magic, vine norocul și te întrebi dacă e adevărat. Cuplul are o aură de protecție, e o mare deschidere de drumuri, ghidare divină, maturitatea relației crește. Dacă nu ești compatibil, aici efectiv îți dai seama că ești diferit de partener, totul devine incert.

Cifra de destin 8 pentru căsătorie

Aici există salt la un alt statut social, sunt mai vizibili, dacă sunt compatibili cu cifra de destin a nunții. Vor avea mereu această viziune a independenței materiale, vor crea afaceri împreună, care vor crește frumos. Dacă sunt incompatibili, există pierderi financiare, datorii de care nu știai, ies la suprafață secrete.

Cifra de destin 9 pentru căsătorie

Dacă ești în compatibilitate cu 9, reușești să devii un cuplu care-și va îndrepta atenția spre a salva pisicile, câinii, dar pot veni bani de aici, te înalți la un alt nivel de conștiință. În caz contrar, din punct de vedere negativ, aici devii un pustnic, nu vezi decât întuneric, nu mai e lumină nicăieri.

Citește și: Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Gemenele Adina și Oana Timofte au dezvăluit zodiile care vor câștiga sume colosale

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul din Europa unde o noapte de cazare costă doar 200 de lei. Arată ca Bali, iar peisajul îți taie răsuflarea
Capital.ro
Rusia ar putea lovi în 90 de minute. Rachetele n-ar putea fi evitate
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
WhatsApp anunță funcții noi. Ce se va întâmpla cu mesajele necitite
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
Facerea de bine este... știți voi ce! O bucureșteancă i-a donat canapeaua unei femei. Ce a urmat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Îți pune cătușele imediat! Este interzis în România. Te bagă direct la închisoare
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'