Când se deschide târgul de Crăciun în Bucureşti. Nicuşor Dan anunţă brad de mari dimensiuni, patinoar, roată panoramică de 40 de metri, Căsuţa lui Moş Crăciun şi multe spectacole

Târgul de Crăciun din Bucureşti îşi deschide porţile peste o săptămână în Piaţa Constituţiei. Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu un brad de mari dimensiuni, patinoar, roată panoramică de 40 de metri, Căsuţa lui Moş Crăciun, dar vor avea parte şi de spectacole.

13 nov. 2022, 11:28
Când se deschide târgul de Crăciun în Bucureşti. Nicuşor Dan anunţă brad de mari dimensiuni, patinoar, roată panoramică de 40 de metri, Căsuţa lui Moş Crăciun şi multe spectacole

Târgul de Crăciun din Bucureşti va fi deschis din 20 noiembrie, în Piaţa Constituţie, printre atracţiile ediţiei din acest an fiind concertele live, Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoarul, caruselul şi roata panoramică. Târgul de Crăciun Bucureşti 2022 va fi deschis zilnic între 20 noiembrie şi 26 decembrie, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

„Invit bucureștenii și turiștii în Piața Constituției unde Primăria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS și creart organizează în perioada 20 noiembrie -26 decembrie Târgul de Crăciun București. Un eveniment de tradiție ce aduce anual peste 1.000.000 de vizitatori, Târgul de Crăciun din Bucureşti transformă centrul oraşului într-un spaţiu festiv destinat întregii familii.

Printre atracţiile ediţiei din acest an se numără Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoarul, caruselul, roata panoramică, zonele tematice și concertele live”, a anunţat primarul Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Au apărut la vânzare primii brazi de Crăciun 2022. Preţul ireal cerut de comercianţi

În Piața Constituției vor fi amplasate peste 70 de căsuţe din lemn de unde vizitatorii pot alege cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale şi produse alimentare.

Târgul de Crăciun din Bucureşti 2022 va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Citeşte şi: Pe 11 noiembrie cei mai buni artiști din România deschid Târgul de Crăciun de la Craiova!

Târgul de Crăciun din Piaţa Victoriei va avea concurenţă serioasă anul acesta. După doi ani marcați de pandemie și restrângeri bugetare, capitala României va avea un parc tematic de Crăciun amenajat profesionist, la cele mai înalte standarde din industrie, de către organizatorii UNTOLD și Neversea în Sectorul 6 al Capitalei.

Târgul de Crăciun va fi amplasat în parcul Drumul Taberei. Proiectul este gândit să fie inaugurat peste o lună, în 25 noiembrie și să funcționeze până în 27 decembrie. Se anunţă un decor de basm, obținut prin demarcarea zonelor diferite de interes cu ajutorul culorilor și luminilor.

„Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă. Untold Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor”, spun organizatorii.

Accesul la târgul de Crăciun organizat de Untold şi Primăria Sectorului 6 va fi gratuit, iar programul urmează să fie detaliat în perioada următoare.