Când se va muta Klaus Iohannis în Vila Lac 3, eliberată de Băsescu

Klaus Iohannis nu se mută deocamdată în Vila Lac 3, eliberată de Traian Băsescu. Potrivit unor surse din anturajul şefului statului, citate de  România TV, Iohannis se va muta în noua reşedinţă după Paşti, atunci când va fi terminată curăţenia care se face după plecarea fostului preşedinte. Vila Lac 3 va fi igienizată într-un interval de o lună, pentru a permite mutarea actualului preşedinte.

31 mart. 2015, 08:56
Când se va muta Klaus Iohannis în Vila Lac 3, eliberată de Băsescu

Traian Băsescu a părăsit Vila lac 3 şi s-a mutat provizoriu într-o vilă la Scroviştea. Klaus Iohannis este aşteptat acum să preia reşedinţa oficială.

Potrivit România TV, la Vila Lac 3, se face curătenie, iar Iohannis ar urma să se mute aici după Paşti. 

În prezent, Klaus Iohannis locuieşte în Vila Lac 2, care se află în vecinătatea Vilei Lac 3.

CITEŞTE ŞI Cum a ajuns Traian Băsescu să se mute la Scroviştea. Explicaţia RA-APPS

Georgian Surdu, director RA-APPS, a declarat, luni seara, că, în baza unui contract semnat vineri, Traian Băsescu s-a mutat într-un apartament „mobilat sumar”, în suprafaţă de 114 metri pătraţi, aflat la parterul unei vile de pe domeniul Scroviştea, suprafaţa întregii vile fiind de aproximativ 250 metri pătraţi, fostul şef al statului neavând acces la pădurea Scroviştea, împrejmuită cu gard din sârmă ghimpată.

Este o locație de week-end, nu ai vecini, nu ai un butic, nu poate nimeni să-și dorească să locuiască în pădure„, a spus Surdu. Băsescu a mai folosit acest apartament în mandatul de preşedinte, iar în prezent acesta achită contravaloarea utilităţilor şi serviciile unei menajere.

Termenul-limită pentru predarea către Băsescu a vilei din strada Gogol este 15 iunie.