Când şi cu cine va debuta Simona Halep în 2019. Organizatorii turneului de la Sydney au anunţat programul

Simona Halep va debuta la primul ei turneu din 2019, cel de la Sydney (7-12 ianuarie), în direct la Digi Sport. Cea mai bună jucătoare a lumii va intra în competiție direct în turul secund, acolo unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Jelena Ostapenko (22 WTA) și Ashleigh Barty (15 WTA).

06 ian. 2019, 17:39
Când şi cu cine va debuta Simona Halep în 2019. Organizatorii turneului de la Sydney au anunţat programul

Organizatorii turneului de la Antipozi au anunțat că Simona Halep va debuta în noul sezon miercuri, 9 ianuarie, în sesiunea de seară.

După mai mult de două luni de pauză, Simona Halep va începe sezonul 2019 ÎN DIRECT la Digi Sport, în turneul de la Sydney. Liderul WTA va juca primul meci pe 9 ianuarie, în sesiunea de seară, asta însemnând că după fusul orar al României duelul dintre Simona Halep și învingătoarea disputei Jelena Ostapenko (22 WTA) – Ashleigh Barty (15 WTA) va avea loc în dimineața zilei de 10 ianuarie.

Ora exactă a duelului va fi anunțată marți, pe 8 ianuarie, atunci când are loc și duelul dintre Jelena Ostapenko (22 WTA) și Ashleigh Barty (15 WTA). Cert este însă că primul meci al Simonei Halep din 2019 va fi ÎN DIRECT la Digi Sport și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Simona Halep vs Jelena Ostapenko 1-1 la directe

Simona Halep s-a duelat în două rânduri cu Jelena Ostapenko, ambele meciuri având o încărcătură emoțională uriașă. Prima partidă a fost câștigată de ”Alona”, care s-a impus în finala de la Roland Garros 2017 (4-6, 6-4, 6-3).

Simona și-a luat revanșa câteva luni mai târziu, la Beijing. Victoria cu 6-2, 6-4 din semifinale, a adus-o pentru prima oară pe româncă în poziția de lider mondial.

Simona Halep vs Ashleigh Barty 2-0 la directe

Simona Halep și Ashleigh Barty s-au întâlnit de două ori, în două turnee consecutive, disputate în 2018. Simona a trecut de fiecare dată mai departe. S-a impus la Montreal (semifinale, 6-4, 6-1) și la Cincinnati (optimi, 7-5, 6-4).