Sicriul Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Fiica artistei plânge la căpătâiul ei. Când va fi înmormântată

Sicirul cu trupul neînsufleţit al artistei Ionela Prodan a fost depus, marţi, la Capela Cimitirului Bellu din Capitală. Zeci de prieteni, cunoscuţi, dar şi admiratori ai cântăreţei Ionela Prodan au mers la capelă cu flori, să aprindă o lumânare şi să se roage pentru sufletul Ionelei Prodan. La capelă a ajuns şi Anamaria Prodan, fiica artistei.

17 apr. 2018, 08:53

Anamaria Prodan este devastată după pierderea mamei sale. La doar câteva ore după ce Ionela Prodan s-a stins din viață, impresara face pregătirile necesare pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

Citeşte şi Ultimele cuvinte ale Ionelei Podan. Ce a spus cu limbă de moarte, ţinând-o de mână pe Anamaria Prodan

„Cei ce vor să-și ia rămas bun de la mama mea, IONELA PRODAN, o pot face la Capela Cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm.

Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu (șoseaua Olteniței nr 3/5 București), joi, 19 aprilie, ora 12.

NUMAI familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la Restaurant Premier Palace (Bulevardul Ghencea nr 134 București)”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de socializare.

Marţi după-amiază trupul neînsufleţit al cântăreţei de muzică populară Ionela Prodan a fost pus într-un sicriu alb şi adus la capela Cimitirului Bellu. 

Ionela Prodan va fi îngropată joi în Cimitirul Bellu din Capitală alături de fostul ei soț, Traian Tănase, și va fi îmbrăcată în straie populare.

Anamaria Prodan a fost cea care a stat la căpătâiul mamei sale până ce artista și-a dat ultima suflare. Fiica ei a fost cea care a ținut-o de mână atunci când Ionela Prodan a trecut în neființă. Anamaria Pordan a stat, în permanență, în fața ușii de la morgă. Singurul moment în care a lipsit a fost atunci când a dat o fugă până acasă pentru a-și schimba hainele. Anamaria Prodan însă s-a întors val-vârtej la morgă, îmbrăcată în haine de doliu.