Surpriză în showbiz: Când va avea loc nunta Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt împreună de multe luni de zile, astfel că prietenii şi fanii se aşteaptă la o nuntă în acest an.

28 iun. 2019, 11:05
Surpriză în showbiz: Când va avea loc nunta Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi

Cu suișuri, cu coborâșuri, cu momente frumoase și vacanțe de neuitat, așa e relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi, scrie viva.ro. Și-au cunoscut și familiile, Bianca le îndrăgește deja pe fetițele bărbatului de afaceri, iar Alex Bodi o iubește pe micuța Sofia.

Iată că a venit momentul ca ei să vorbească despre nuntă. Alex Bodi se gândește la căsătorie, la momentul în care îi va pune marea întrebare Biancăi.

Citeşte şi Bibi din serialul „Numai Iubirea” s-a transformat într-o tânără sexy. Cu ce se ocupă acum FOTO

„Aştept momentul potrivit”, a spus Alex Bodi despre cererea în căsătorie.

Și Bianca spune că la momentul potrivit se va întâmpla.

„Dacă e să se mai întâmple chestia asta, nu vreau să îmi fac niciun plan, că Dumnezeu ştie. Noi amandoi trăim prezentul. Ne bucurăm că suntem sănătoşi, unul de celălalt, de copii noştri şi nu stau să analizez chestii de genul ăsta. Adică dacă e să se întâmple, cu siguranţă se va întâmpla. Nu vreau să fie nimic forţat. Dar încă nici eu nu văd niciun inel pe deget”, a adăugat Bianca Drăguşanu.
Bianca Drăgușanu, vacanță de lux în Singapore alături de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost plecați într-o vacanță de lux, în Singapore. Vedeta a început să călătorească foarte mult de când este cu afaceristul. Cei doi s-au plimbat prin cele mai frumoase locuri din lume.

Cei doi nu călătoresc la low-cost, ci întotdeauna aleg pachetele business. Bianca Drăgușanu s-a pozat când lua masa în avion și se uita la un film. Toată lumea s-a mirat de luxul pe care fosta soție a lui Victor Slav l-a expus. Se pare că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu duc lipsă deloc de bani.