Când va fi înmormântată Mioara Roman. Fiica sa i-a invitat pe toți cei care au iubit-o să-și ia adio de la ea

Oana Roman a anunțat când va fi înmormântată Mioara Roman. Aceasta s-a stins din viață vineri noapte, la vârsta de 83 de ani. Pe 19 aprilie ar fi împlinit 84 de ani.

24 feb. 2024, 15:19
Când va fi înmormântată Mioara Roman. Fiica sa i-a invitat pe toți cei care au iubit-o să-și ia adio de la ea

Sunt momente grele pentru Oana Roman. Vedeta și-a pierdut mama, care s-a stins la vârsta de 83 de ani. Pe data de 19 aprilie, Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani.

Cu multe probleme de sănătate, ea și-a petrecut ultimii ani din viață la un azil de lux, unde a fost îngrijită extrem de bine. Mioara Roman a plecat într-o lume mai bună, lăsând în urma ei o amintire puternică, frumoasă și demnă de toată admirația.

Oana și Catinca Roman se ocupă în aceste zile cu funeraliile mamei lor. Oana Roman a anunțat, de altfel, și când va avea loc înmormântarea.

Mioara Roman va fi depusă duminică la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, urmând ca luni să fie condusă pe ultimul drum.

Pentru cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică 25 februarie, la ora 14.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi, nr 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14.00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii, nr.4”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Înmormântare cu patru preoți și flori albe

Într-un interviu pentru Click, Gabrielei Lucuțar, cea supranumită „Regina Întunericului”, a spus că Oana Roman a solicitat ca evenimentul să fie unul decent, însă demn, așa cum mama ei merita.

Oana Roman își dorește doar flori albe la înmormântare, un sobor de patru preoți, limuzină de lux și, nu în ultimul rând, pentru că mama ei a fost mereu o femeie cochetă, aceasta a solicitat și o procedură estetică pentru cea care i-a dat viață.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă. Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a declarat Gabriela Lucuțar, potrivit Click.