Când va fi lansat filmul „Misiune: Imposibilă 5”

Filmul "Misiune: Imposibilă 5" marchează o nouă colaborare a actorului Tom Cruise cu regizorul Christopher McQuarrie şi urmează să fie lansat pe marile ecrane după ultimul film din seria Star Wars, pe 25 decembrie 2015.

15 nov. 2013, 15:19
Când va fi lansat filmul „Misiune: Imposibilă 5”

Tom Cruise a anunţat că îşi va relua rolul super-agentului Ethan Hunt în al cincilea film din această franciză produsă de Paramount Pictures, o continuare a blockbusterului din 2011 „Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol”, au anunţat joi reprezentanţii, potrivit Mediafax.

„Misiune: Imposibilă 5” va fi lansat în Statele Unite la doar o săptămână după mult aşteptatul film din seria „Star Wars”, regizat de J.J. Abrams, care va ajunge pe marile ecrane nord-americane pe 18 decembrie 2015.

Christopher McQuarrie, care a colaborat cu Tom Cruise şi la filmul „Jack Reacher”, din 2012, va regiza al cincilea film al francizei „Misiune: Imposibilă” pe baza unui scenariu scris de Drew Pearce, cineastul care a scris scenariul filmului „Iron Man 3”.

VEZI ŞI „Misiune Imposibilă”, varianta pentru bebeluşi. Atac asupra bomboanelor VIDEO

„Misiune: Imposibilă” ocupă locul al 13-lea în topul celor mai profitabile francize din istoria cinematografiei – cele patru filme care au fost lansate până în prezent în această serie au obţinut încasări totale de 2 miliarde de dolari.