Când va juca SIMONA HALEP meciul demonstrativ cu preşedintele KLAUS IOHANNIS

Simona Halep a declarat, duminică, într-o conferință de presă, că meciul de tenis demonstrativ pe care îl va juca cu președintele Klaus Iohannis va avea loc înainte de 1 mai.

08 feb. 2015, 15:16
Când va juca SIMONA HALEP meciul demonstrativ cu preşedintele KLAUS IOHANNIS

„Cred că meciul cu președintele va fi mai devreme de 1 mai. Nu știu încă, nu s-a hotărât data. Aștept cu nerăbdare și eu să joc, dar va fi ceva deosebit, nu va fi doar un meci cu mine și cu domnul președinte. Vor fi și copii„, a spus Simona Halep.

Preşedintele Klaus Iohannis a asistat, sâmbătă, la meciul Simonei Halep împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, ce se desfăşoară la Galaţi. Aşa cum a promis după prezidenţiale, Iohannis, aflat în tribuna oficială, a fredonat Imnul Naţional.

CITEŞTE ŞI KLAUS IOHANNIS, în tribună la meciul SIMONEI HALEP. Şeful statului şi-a ţinut promisiunea VIDEO

„Sportul a reprezentat dintotdeauna o activitate care ne menține sănătoși, dar și competitivi. Prin prezența mea astăzi la Fed Cup, reconfirm susținerea pentru sportivii români care ne reprezintă la competițiile internaționale și îi asigur de toată admirația mea. Felicitări echipei României!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.