Când vor fi reluate zborurile în Europa. Anunţul premierului Orban

Ludovic Orban a anunţat, în timpul conferinţei de presă de la Palatul Victoria, că reluarea zborurilor între ţările din Europa va fi decisă la nivel continental în următoarele zile.

04 mai 2020, 18:38
Când vor fi reluate zborurile în Europa. Anunţul premierului Orban

Întrebat de jurnalişti dacă reluarea traficului aerian pentru pasageri va avea loc în luna mai, premierul României a precizat că nu se știe încă. 

„La nivel european e o dezbatere foarte amplă pentru reluarea zborurilor. Nu poate fi un act unilateral al României reluarea zborurilor. Se stabilesc acum planurile și condițiile. Când se va decide, la nivel european, vom decide și noi. Nu putem ști dacă se reiau în luna mai”, a declarat Ludovic Orban.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgență va înceta în 14 mai și va fi înlocuită cu starea de alertă, începând cu 15 mai, când se vor redeschide saloanele de coafură, frizeriile, cabinetele stomatologice sau muzeele, urmând ca eventuale noi măsuri de relaxare să fie dispuse după două săptămâni, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi STARE DE ALERTĂ în România, după 15 mai. Marcel Vela: Nu se vor da ordonanţe de urgenţă


loading...