Candidată la Medicină eliminată din examen. I-a sunat telefonul din cauza unui mesaj RO-ALERT

Publicat: Vineri, 26 Iulie 2019 14:39 // Actualizat: Vineri, 26 Iulie 2019 14:39 // Sursa: romaniatv.net

O candidată care susţinea admiterea la Facultatea de Medicină din Oradea a fost eliminată din examen, vineri, după ce i-a sunat telefonul mobil, ca urmare a recepţionării unul mesaj transmis prin RO-ALERT.

"Tuturor li s-a precizat de la început să nu-şi ducă telefoanele celulare cu ei, scrie în regulamentul de admitere, ba, mai mult, au şi semnat, la înscriere, că nu au voie să intre cu echipamente electronice în sală. Astăzi, în jurul orei 10, tânăra a fost eliminată pentru că avea asupra ei telefonul mobil, depistat în momentul în care a primit un mesaj prin sistemul RO-ALERT. Supraveghetorii s-au sesizat, i-au cerut telefonul şi a fost eliminată din sală", a declarat, pentru Agerpres, Florian Bodog, preşedintele Comisiei de admitere.

Potrivit acestuia, la înscriere, fiecare candidat primeşte o declaraţie pe care trebuie să o semneze, luând la cunoştinţă că este interzisă pătrunderea în sala de examen cu orice fel de lucrări, manuale, telefoane mobile. Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea materialelor interzise în sală duce la eliminarea din examen a candidatului, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu.

"La înscriere, fiecare candidat semnează această declaraţie", a mai precizat Florian Bodog.

La Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea s-au înscris 1.897 de candidaţi la examenul de admitere din această sesiune.

Examenele de admitere la FMF Oradea au debutat vineri, la ora 9,00, cu testul pentru candidaţii la Medicină. Sâmbătă şi duminică vor avea loc examenele pentru celelalte specializări.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
admitere medicina examen medicina FLORIAN BODOG medicina oradea RO-ALERT
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H