Candidată la primărie, ucisă la o adunare electorală. Ultimul clip cu femeia, înainte de a fi omorâtă VIDEO

Alma Barragan, candidată la funcția de primar al unui oraș din Mexic, a fost ucisă în public, chiar în timpul unui eveniment electoral.

27 mai 2021, 16:39
Candidată la primărie, ucisă la o adunare electorală. Ultimul clip cu femeia, înainte de a fi omorâtă VIDEO

Alma Barragan, candidată din partea partidului Mișcarea Cetățenească, a fost împușcată mortal după ce a dezvăluit pe Facebook locația în care urma să se afle în campanie electorală. Femeia în vârstă de 61 de ani a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care îi invita pe alegători să vină marți, la un eveniment desfășurat în aer liber, în orașul Moroleón, din statul Guanajuato.

În mesajul respectiv, ea îi încuraja pe locuitorilor cartierelor La Maguita, El Ombligo și Pico de Pájaro să se întâlnească cu ea și să-i asculte platforma program, însă la numai o oră după publicarea videoclipului, câțiva bărbați înarmaţi au ajuns evenimentul respectiv şi au deschis focul asupra candidatei. Femeia a murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite.

Citeşte şi Numărul românilor de etnie romă prinşi trecând ilegal graniţa dintre Mexic şi SUA a crescut de peste 10 ori GALERIE FOTO

Potrivit El Pais, Guanajuato este cel mai periculos stat din Mexic, iar Alma Barragan este cel de-al 88-lea politician asasinat în zonă, înaintea unor alegeri. Aceasta era candidată din partea partidului Mișcarea Cetățenească şi este al treilea reprezentant al acestei formațiuni politice ucis în ultimele săptămâni.

Citeşte şi Banda românească de interlopi din Mexic care concurează cu marile carteluri: au furat din bancomate peste 1,2 MILIARDE de dolari

Ultimul clip al candidatei Alma Barragan, înainte de a fi ucisă: