Candidaţii la alegerile locale care nu au simţul ridicolului. Top candidaţi penibili VIDEO

Cine s-ar fi gândit că deja celebrul Cristi, pe care îl strigă toată România, face politică? Sau că poţi ajunge primar dacă îţi cauţi iubită? Campania electorală pentru alegerile locale pune la grea încercare creativitatea politicienilor cu ştate vechi, dar şi a tinerilor aspiranţi.

05 feb. 2016, 15:11

Din dorinţa de a fi cât mai populari, mai mulţi candidaţi la alegerile locale au ales să se promoveze inspirându-se din anumite clipuri virale, care au cucerit internetul. În cazul unora, alegerile nu au fost cele mai inspirate pentru că în loc să devină simpatici mai degrabă şi-au lipit de imaginea lor eticheta de penibili.

Politicianul Mişcării Populare, Cristian Petrescu, s-a gândit să profite de popularitatea clipului cu Cristi, care a împânzit internetul, şi să cucerească, astfel, primăria sectorului 3.

O campanie inedită şi-a făcut şi colegul său giurgiuvean, Marius Crăcea, care a devenit cunoscut când a transformat o conferinţă de presă într-un anunţ de matrimoniale.

Marius Crăcea, lider interimar al organizației municipale Giurgiu a MP, a devenit un subiect pentru presă în ultimele săptămâni după ce a anunțat public că își caută o iubită pentru că trebuie să se pregătească pentru situația în care va deveni candidat în alegerile locale.

Tot Mişcarea Populară merge pe mâna unui candidat nonconformist pentru primăria Oradea.

Horea Vuşcan, de profesie candidat, are un trecut pentru care are de dat multe explicaţii. Acesta a fost condamnat la doi ani cu suspendare după ce a ucis trei oameni într-un accident rutier.

Candidaţi inediţi se află şi în noul val de aspiranţi din politică. Liderul partidului pentru Iaşi vorbeşte despre aspiraţiile sale ajutându-se de personaje negative din filme cunoscute.

Andrei Postolache, liderul Partidului Pentru Iasi, se promovează printr-un clip pe Youtube în care aminteşte de replici celebre din filme cunoscute: „Ca joker din Batman, dam foc la lume sa vedem ce se intampla”. 

La Galaţi, Cătălin Cristache vrea să ajungă la primărie cu deratizarea. Acesta pare a reedita campania liderului său, Traian Băsescu, care a câştigat alegerile în 2000 cu sloganul Vin la Primărie!.