Candidatura lui Orban la Primăria Capitalei va fi analizată de Biroul Politic Naţional

Biroul Politic Naţional al PNL ia în discuţie, luni, candidatura deputatului Ludovic Orban pentru Primăria Capitalei. Orban a fost validat de Comitetul Executiv al Organizaţiei PNL Bucureşti.

29 feb. 2016, 06:29
Candidatura lui Orban la Primăria Capitalei va fi analizată de Biroul Politic Naţional

Europarlamentarul Cristian Buşoi, propus iniţial candidat al PNL Bucureşti la Primăria Capitalei, s-a retras din competiţie.

Comitetul Executiv al Organizaţiei PNL Bucureşti l-a validat cu unanimitate de voturi pe deputatul liberal Ludovic Orban drept candidat la Primăria Capitalei, a anunţat în urmă cu o săptămână preşedintele interimar al filialei, Cătălin Predoiu.

Tot atunci, Ludovic Orban arăta că va candida la Primăria Capitalei pentru că Bucureştiul are nevoie de o persoană cu viziune, adăugând că este pregătit să parcurgă toţi paşii procedurali pentru validarea candidaturii sale.

Citeşte şi: Orban, la Gala Femeilor Liberale: În campaniile politice m-am bizuit pe susţinerea femeilor din PNL

”S-a hotărât să fiu eu candidatul. În spatele candidaturii mele se află o viaţă de muncă în slujba comunităţii. Ultimii 25 de ani i-am petrecut în slujba semenilor mei. Am ocupat funcţii publice importante în care am lăsat urme, în Bucureşti şi în jurul Bucureştilor există lucruri pe care le-am făcut sau la care am participat pentru a fi făcute. (…) Candidez nu ca să mă aflu în treabă, candidez pentru că Bucureştiul are nevoie de o mână pricepută, are nevoie de o persoană cu viziune care să facă astfel încât Bucureştiul să conteze, iar bucureştenii să trăiască într-adevăr într-o capitală demnă de UE. Sunt hotărât să pun toată energia, toată forţa de care dispun, toată priceperea şi cunoaşterea mea alături de echipa PNL pentru a atinge obiectivul fundamental al nostru: câştigarea Primăriei Capitalei şi a primăriilor de sector”, spunea Orban.

Citeşte şi: Ludovic Orban: Obiectivul meu este să câştig Primăria Capitalei cu un scor de peste 40%