Cândva parlamentari, acum simpli consilieri sau funcţionari

Mai mulţi foşti aleşi, care nu au mai câştigat un mandat la alegeri, s-au mulţumit cu un post de consilier. Eugenia Barna, Mircea Giurgiu, Ovidiu Marian şi Aura Vasile sunt doar câţiva foşti parlamentari care sunt acum funcţionari.

31 iul. 2013, 10:40
Cândva parlamentari, acum simpli consilieri sau funcţionari

Foşti parlamentari cu renume şi oameni în subordine au ajuns să care genţile actualilor aleşi. Şi asta, pentru că nu şi-au mai gasit un loc în Parlament decât ca funcţionari.

În lista foştilor aleşi care nu se mai regăsesc astăzi în Parlament o găsim pe Eugenia Barna, fost deputat UNPR şi preşedinte al Comisiei de Buget Finanţe, care se mulţumeşte acum cu un post de consilier al grupului PPDD.

În această listă îl găsim şi pe fostul deputat PDL Mircea Giurgiu care ocupă acum funcţia de consilier al ministrului delegat pentru dialog social, Doina Pană.

Fostul senator democrat liberal Ovidiu Marian se află în aceeaşi situaţie, după ce a părăsit fotoliul de parlamentar pentru un post de secretar general al Senatului.

Nici pe Aura Vasile, fost deputat din partea UNPR, nu o mai găsim în Parlament, ea ocupând funcţia de consilier în Ministerul Mediului.