Canibalul din Siberia, bărbatul care şi-a consumat prietenul, a fost condamnat: Nu l-am mâncat de FOAME FOTO

Un caz şocant a făcut înconjurul planetei după ce s-a descoperit că doi bărbaţi rătăciţi luni de zile prin Siberia şi-au mâncat prietenul după ce acesta a murit îngheţat. Inedit este faptul că doar unul dintre bărbaţi a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, cu toate că a recunoscut că nu l-a consumat din cauza foamei, ci din alte motive, doar de el ştiute.

06 iun. 2014, 18:56

Doi bărbați care s-au pierdut într-o excursie de pescuit în Siberia au fost suspectați peste doi ani de zile că l-au ucis şi mâncat pe prietenul lor pentru a supravieţui. Cu toate acestea, un judecător din Rusia a dat un verdit ciudat acestui caz inedit, pedepsind doar unul dintre bărbaţi cu trei ani de închisoare cu suspendare, chiar dacă înt impul procesului acesta a făcut o serie de declaraţii cel puţin ciudate, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Mărturii halucinante: Foametea cruntă îi face pe nord-coreeni să îşi mănânce propriii copii

Cei doi pescari, Alexander Abdullaev, în vârstă de 37 de ani, și Alexei Gradulenko, în vârstă de 35 de ani, erau mai mult morţi decât vii atunci când au fost văzuţi de un elicopter de salvare, după ce au supravieţuit în Siberia pentru trei luni la temperaturi sub -30C. Cu toate acestea, alte două persoane care aparţineau grupului nu au mai fost descoperite. În schimb, poliția a găsit rămășițele unui om, dar corpul său era atât de rău mutilat încât nu a putut fi identificat. O ţepuşă de lemn a fost descoperită în apropierea unui sacou pătat de sânge.

Citeşte şi INCREDIBIL! 29 de canibali au fost arestaţi în Papua Noua Guinee VIDEO

Ulterior, incuplaţii au povestit cum prietenul lor a murit din cauza frigului, ca apoi să fie mâncat bucată cu bucată până când din el nu a mai rămas decât un picior şi o parte mică din craniu. Inedită este declaraţia canibalului care a recunoscut că nu şi-a mâncat prietenul de foame, ci din alte motive. Mai mult, soţia decedatului cere dreptate spunând că cei doi ar fi trebuit condamnaţi de crimă.