Cântăreața Ana Maria Gherman, amintiri crunte din accidentul în urma căruia a ajuns în scaun cu rotile. Cum a reacționat când s-a trezit paralizată

Ana Maria Gherman, frumoasa cântăreață care a rămas paralizată în urmă cu zece ani, în urma unui grav accident de circulație, a făcut dezvăluiri emoționante despre șocurile prin care a trecut de-a lungul timpului. 

21 mai 2023, 12:07
Cântăreața Ana Maria Gherman, amintiri crunte din accidentul în urma căruia a ajuns în scaun cu rotile. Cum a reacționat când s-a trezit paralizată

Familia artistei a fost anunțată să se ducă la morgă, în ziua accidentului grav, dar totul s-a schimbat apoi la 180 de grade.

Din fericire, Ana Maria a supraviețuit, dar din nefericire, a ajuns în scaun cu rotile. Acum, Ana inspiră oamenii aflați în situații similare.

Artista ce a rămas paralizată în urma unui grav accident de mașină, petrecut pe data de 31 mai 2013 a ieșit învingătoare din toate încercările la care a supus-o viața.

„Eram la început de drum. Începusem bine. La finele lunii, se împlinesc 10 ani de atunci. Pe 31 mai a fost accidentul, data când am fost declarată moartă. Îmi amintesc tot. Familiei i s-a spus că mă vor duce la morgă. Aveam un cheag de sânge care urca spre inimă și nu aveau cum să-l oprească. Doar Dumnezeu știe cum cheagul nu a mai înaintat. Iar acum trăiesc. M-au operat, mi-au pus coloana la loc. Restul a șinut de Doamne-Doamne”, a povestit cântăreața, pentru presa de cancan.

Ana Maria Gherman, dezvăluiri emoționante

Celebra cântăreață și-a amintit ce a făcut în momentul în care s-a trezit pe patul de spital.

„Când m-am trezit, mi-am dat seama că sunt paralizată. Aveam senzația că mi-au tăiat picioarele. I-am rugat să mă dezvelească. Ce a fost mai greu, a fost acea perioadă de acceptare, cu ce o să fac. Aveam doar 21 de ani și tocmai ce aflasem că nu voi mai putea merge niciodată.

Treptat, am reușit să mă autodepășesc fără niciun ajutor psihologic. Să mă regăsesc să merg pe drumul cel bun. Să trăiesc cu toate provocările pe care mi le aducea noua viața, cu toate greutățile și problemele medicale, pentru că au venit și altele și vin în continuare”, a mai dezvăluit artista.

De-a lungul timpului, Ana Maria a trecut prin multiple provocări.

„Am avut și accident vascular, acum doi ani, am făcut și tromboză. Am luat și hepatita C din spital. Am divorțat de primul soț, m-am recăsătorit.. Se pare că o dată la cinci ani, viața mă încearcă din nou”, a declarat artista.

Șoferul urcat beat la volan, care a produs accidentul, un fost prieten de-al său, se află în libertate. Ana a fost cea care prin declarația sa, l-a scăpat de detenție.