Cântăreaţă celebră de la noi, snopită în bătaie de soţ. „Am cerut un ordin de protecţie”

Bianca Rus a povestit episoadele în care a fost agresată de Antonio, bărbatul cu care a fost căsătorită civil câteva luni, iar religios, doar două săptămâni. Cântăreaţa a rememorat cum a fost bătută de soțul ei la emisiunea Teo Show.

28 aug. 2019, 11:07
Cântăreaţă celebră de la noi, snopită în bătaie de soţ. „Am cerut un ordin de protecţie”

Bianca Rus susține că Antonio este o persoană violentă, care bea foarte mult, motiv pentru care își pierde cumpătul și ajunge să fie agresiv cu cei din jur.

„Vreau să scot în evidență că nu am apărut nicăieri, am spus că nu vreau să vorbesc, e viața mea, am trecut prin bune și rele. Nu mi-am blamat soțul, nu l-am făcut de râs. Nu vreau să vorbesc despre trecut, dar acum întâmpin probleme pentru că el a adus acuzații grave la adresa mea. El și mama lui. Are pretenții de verighete, cumpărate de mama mea. Nu era pregătit financiar, i-am cerut mamei bani să le iau. Am hârtii, am dovezi. Mama ar trebui să aibă pretenții la verigheta lui, dar e o femeie de treabă. Vreau doar liniște și pace.

Mă bucur că am scăpat de un om violent, m-a agresat, a agresat și amenințat niște bătrâni, a spus că îi omoară, a spart ușa. A fost luat de acolo cu cătușe.

Nu am vrut să-i fac o imagine negativă. Normal că știam cum e. A fost vorba de agresiune, a adus paparazzi la magazin, nu știam că vine să mă agreseze, ca să-mi ia verigheta de pe deget.

Pe baza alcoolului. Tot timpul. Tot timpul era sub influența alcoolului. Pe lângă episodul cu bătrânii, m-a agresat și pe mine, a spart tot în casă. Mi-a vorbit foarte urât. Eram în perioada de recuperare după operația la stomac, am fost agresată, am fost jignită. Lovită în burtă! Probabil nu ne cunoscusem suficient de bine ca să-mi dau seama că e o persoană agresivă. Ne amenința! Punea în practică amenințările. Noi ne-am cununat civil pe 26 mai, până atunci fusese așa și așa, ne-am mutat repede împreună, nu apucasem să-l cunosc, să văd că e agresiv, că e în stare să bată pe cineva. Nu m-a avertizat nimeni că face sau că drege. Am avut discuții, am spus că nu știu dacă e bine să ne căsătorim. M-am gândit mult dacă e bine să fac pasul, după ce el m-a agresat. A spart ușa la vecini pentru că îi ziseseră să dea muzica mai încet la 12 noaptea. Oamenii au fost terorizați. Am poze cu ușa spartă. Vecina mea e și acum în depresie după acel episod.

Am cerut un ordin de protecție, mi s-a spus de la Judecătorie că e nevoie să curgă sânge. Sunt dosare deschise la poliție. Am documente de la IML și nu au fost luate în calcul. M-au întrebat dacă sunt pe targă, dacă încă mai am dinți în gură. Nu știu ce vrea de la mine. Verighete, bani. A apărut la TV și a dat cu mine de pereți, spune că vrea să mă omoare, că vrea să-mi facă viața amară. Mama lui mă terorizează cu telefoane, cu amenințări. Și colegii de breaslă au fost deranjați. Am două dosare la poliție, a plecat cu o sumă de acasă, după un scandal care a luat amploare, atunci m-a și agresat”,a  declarat Bianca Rus.

O vedetă de la noi are o mare problemă de când a slăbit. „Bărbaţii nu mă mai recunosc pe stradă” FOTO

„Eu sunt fericită că sunt la primul termen, îmi doresc să fiu liberă. Atât îmi doresc. Bunuri comune în doar două săptămâni. Am discutat să mergem la notar, să nu facem circ, am evitat subiectul. Nu vrea la notar. Nu avem ce să împărțim. Și-a insușit banii de la nuntă, eu nu puteam să-l întreb nici măcar ce a făcut cu banii ăia. A fost în Dubai, și-a luat mașină, nu știu ce a făcut cu ei. A făcut cumpărături, mânca, stătea în lux. Mie nu-mi place să fac aroganțe. Eu vreau să mă cheme iar Rus, să uit de episoadele triste din trecut, să-mi revin. A fost o greșeală din partea mea, nu o s-o repet, sper!”, a mai spus Bianca Rus.