Cântăreață de muzică populară celebră pe TikTok: „Nu mă așteptam să am atât succes, dar se pare că mesajul cântecului a trecut anumite bariere”

Artista de muzică populară Cosmina Cruceru Grigoraș este noua senzație a TikTok-ului. Noua sa piesă, “Când mă privesc în oglindă”, face furori printre interauții care au conturi pe această platformă.

13 iun. 2023, 16:55

Cântăreață de muzică populară celebră pe TikTok. Cosmina Cruceru Grigoraș a rămas surprinsă de succesul pe care-l are pe TikTok, un succes neașteptat ținând cont de faptul că nu are un număr prea mare de urmăritori.

Cântăreață de muzică populară celebră pe TikTok: „Mesajul cântecului a trecut anumite bariere”

Piesa cu care a cucerit TikTokul este inspirată din viața ei și a fost compusă într-o perioadă dificilă pentru artistă.

Nu mă așteptăm să aibă atâta succes, mai ales că pagina mea de TikTok nu are un număr mare de abonați. Cred că mesajul cântecului a trecut anumite bariere, foarte mulți oameni s-au regăsit pentru că așa cum spun versurile, așa este și în viața de zi cu zi. În momentul în care am compus cântecul nu treceam printr-o perioadă foarte bună, dar se pare că tocmai asta m-a inspirat și mă bucur în prezent de reușită. Sunt mândră pentru că linia melodică și versurile îmi aparțin și mă gândesc ca pe viitor să îmi compun toate piesele. Rezultatul mi-a confirmat că fac bine ceea ce fac„, a declarat artista pentru fanatik.ro 

@cosminacruceru94 Cântecul care a cucerit TikTok ul😲😲😲🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🤍🤍🕊🕊🕊 Când mă privesc în oglindă by Cosmina Cruceru Grigoraș #guralumii #dusman #lumearea #omul #omuledrag #tiktok #lautareste #lumea #om #music ♬ sunet original – FormațiaCosminaCruceruGrigoras

Cum face față Cosmina Cruceru Grigoraș răutăților din lumea muzicii populare

Artista mărturisește că în muzica populară, la ferl ca în orice alt domeniu, se confruntă cu răutățile colegilor de breaslă. Reușește, însă, să nu se lase copleșită raportându-se la ele ca la o “competiție”.

Ca în orice domeniu, lumea muzicală nu este lipsită de răutate, dar aș prefera să o numesc mai finuț, “competiție”. Iar dacă o privești din acest unghi, este un lucru benefic pentru că te ajuta sa îți menții dorința de dezvoltare și de creștere profesională. Din fericire pentru că am știut să mă feresc și am preferat sa fiu pe cont propriu și să nu depind de cineva, nu a avut cine să îmi poată face rău și sper să nu am astfel de episoade„, a mai spus artista pentru sursa citată.

Citeste si Vlăduța Lupău, internată în spital. Cu ce probleme grave se confruntă artista

Cosmina Cruceru Grigoraș și soțul, diferență de vârstă de 12 ani

Cosmina și-a cunoscut soțul pe internet și nu i-a luat mult să-și dea seama că sunt suflete-pereche chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 12 ani. Între timp, au devenit părinți și și-ar dori și al doilea copil.

Noi am vorbit ceva timp pe internet, aproximativ șase luni, timp în care sincer, eu fără sa îl cunosc “face to face”, am simțit ca el este pentru mine. Este un om special, mă iubește Dumnezeu atât pot spune. Diferența de vârstă dintre noi este de 12 ani și vreau să spun că din punctul meu de vedere este perfect așa. Din toate privințele.

Atât de mult ne-am dorit acest copil, care a venit după 6 ani de așteptare din cauza unor probleme de sănătate ce au ținut de mine, încât eu nu am știut ce este aia depresie și nu am vrut să aud de așa ceva. Îmi doresc pentru că așa am văzut la părinții mei și pentru că și eu am crescut cu frate în casă. El este mai mare, am învățat să împart și m-a făcut mereu să mă simt protejată. Deci cu siguranță în viitor, dacă Dumnezeu va dori, ne dorim al doilea copil. Am mare ajutor din partea soțului, deci cred că ne-am descurca de minune. Important este să fim sănătoși și să ne înțelegem în continuare ca până acum„, a dezvăluit artista pentru sursa citată.

Citeste si Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă! Ce se întâmplă, de fapt, atunci când se întâlnește cu Reghecampf: „Nu am fost învăţată să citesc comentariile haterilor”