Cântăreaţa Lady Gaga a rupt logodna cu Taylor Kinney

Diva muzicii pop Lady Gaga și actorul Taylor Kinney au rupt logodna, potrivit informațiilor apărute în mass-media americane, relatează AFP.

20 iul. 2016, 06:23
Cântăreaţa Lady Gaga a rupt logodna cu Taylor Kinney

Cântăreața americană a fost văzută fără inelul de logodnă în fotografiile pe care le-a postat pe Instagram din Mexic, unde participă la acțiuni de binefacere pentru copiii defavorizați.

Nici Gaga, nici Kinney nici purtătorii lor de cuvânt nu au comentat aceste informații publicate de E! News și TMZ, care citează surse anonime, potrivit cărora cuplul s-ar fi despărțit.

Nu se știe dacă diva muzicii pop cunoscută pentru ținutele sale extravagante a restituit inelul de logodnă, în formă de inimă oferit în februarie anul trecut de par Kinney, cu care Lady Gaga s-a afișat constant pe Instagram, rețeaua de socializare preferată a cântăreței.

E! News a indicat că nu știe care este motivul acestei despărțiri.

Lady Gaga l-a cunoscut pe Kinney (35 de ani) în 2011 pe platoul de filmare a videoclipului ‘You & I’. Doi ani mai târziu ea mărturisea că actorul este nu doar iubitul ei ci și cel mai bun prieten.

Lady Gaga a recunoscut în trecut că i-a fost greu să păstreze mult timp o relație, deoarece partenerii ei sunt adesea intimidați de celebritatea sa, ori le este greu să-și asume libertinajul ei sexual, inclusiv bisexualitatea sa.