Cântăreaţa preferată a lui Traian Băsescu, bolnavă de cancer. Ce îi cere fostului preşedinte FOTO

Cântăreaţa care l-a fermecat pe Traian Băsescu la restaurantul "Cireşica" duce o luptă cruntă pentru viaţă. Cristiana Dorin suferă de o boală incurabilă. Deşi cu ani în urmă a refuzat ajutorul fostului preşedinte, acum este pregătită să-i ceară lui Băsescu să o trimită la medicul lui personal.

30 nov. 2015, 12:46

Cristiana Dorin, artista care l-a fermecat pe Traian Băsescu cu vocea ei, suferă de mai mulţi ani de cancer osos, informează România TV

„Nu am mers la un medic să fac un RMN, pentru că, bineînţeles, cariera e pe primul plan. S-ar putea să-mi fie şi teamă”, a declarat Cristiana Dorin.

Citeşte şi TRAIAN BĂSESCU, 10 ani la Cotroceni. Două mandate în IMAGINI: ipostaze inedite şi poze amuzante

Traian Băsescu ar fi vrut s-o ajute pe artistă, dar aceasta l-a refuzat. „Mi-a zis să mergem la o medicul care l-a operat pe dumnealui şi nu am acceptat. Toată lumea mi-a spus „eşti nebună, cum?!” Nu. De ce?”, a amintit cântăreaţa. 

Cristiana Dorin nu a mai fost la medic de 5 ani, dar a reuşit să-şi ţină cancerul sub control cu terapii alternative. Spune însă că va merge la medic după Sărbători şi, dacă va fi nevoie, îşi va face curaj pentru a-i cere ajutorul fostului preşedinte.