Cântărețul celebru care a părăsit-o pe Corina Chiriac! S-au iubit pe tunuri, dar s-a terminat furtunos: „A lăsat urme”

Corina Chiriac a iubit cu tot sufletul, nu numai muzica, ci viață în general. Una dintre cele mai consacratte artiste din România a avut o relație scurtă, dar intensă cu un alt artist celebru de la noi din țară.
Alina Costache
19 mai 2024, 11:39
Cântărețul celebru care a părăsit-o pe Corina Chiriac! S-au iubit pe tunuri, dar s-a terminat furtunos: „A lăsat urme”
Cântărețul celebru care a părăsit-o pe Corina Chiriac! S-au iubit pe tunuri, dar s-a terminat furtunos:

Considerată una dintre cele mai strălucite voci ale epocii sale, Corina Chiriac a trăit o frumoasă poveste de dragoste, care părea desprinsă din paginile unei cărți romantice. Legătura ei pasională cu unul dintre cei mai celebri cântăreți ai țării a durat destul de puțin, însă sentimentele au fost cât se poate de intense.

Numele Corinei Chiriac și al lui Ovidiu Lipan Țăndărică sunt legate de acest episod romantic.Cântăreața și toboșarul celebrei trupe Phoenix au trăit o intensă relație, viața a decis să îi ducă pe drumuri separate.

Citește și: Cum a țepuit-o Alex Dobrescu pe Cristina Cioran cu 100.000 de euro! Vedeta tună și fulgeră: „Să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp”

Doar câțiva mai au în minte faptul că Ovidiu Lipan Țăndărică și Corina Chiriac au trăit o scurtă poveste de dragoste. Deși artista prefera să-și păstreze viața privată departe de ochii curioșilor, detalii despre idila lor tinerescă au ieșit la iveală.

Chiar dacă iubirea și pasiunea i-au unit pentru o vreme, cei doi au fost separați de decizia lui de a părăsi țara alături de colegii săi din trupa rock, în iunie 1977. Cu aproximativ cinci ani în urmă, Ovidiu Lipan Țăndărică a simțit nostalgia trecutului și a dezvăluit câteva amintiri despre povestea lor de iubire.

„Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit. A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase”, a povestit Ovidiu Lipan Țăndărică despre relația cu artista.

După despărțirea de Ovidiu Lipan Țăndărică, artista a ales să își reconstruiască viața alături de Virgil Anastasiu, cu care a fost căsătorită timp de patru ani. Căsnicia lor a ajuns la final, iar cei doi au ales calea divorțului, în Statele Unite, în 1997.

„Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac. Ea însă voia să stau mai mult cu ea, iar eu voiam ca ea să participe mai mult la viaţa mea mondenă”, spunea, în urmă cu ceva vreme Virgil Anastasiu.

Citește și: Mesaj săptămânal RUNE pe ZODII, 20-26 mai 2024. Uită de probleme, vei experimenta fericirea dacă muncești pentru ea

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!