Cântăreţul Raoul, 200 de zile de puşcărie. Ce s-a întâmplat

Raoul are probleme din ce în ce mai mari cu legea, iar magistrații i-au pus gând rău și vor, cu orice chip, să îl trimită după gratii.

02 sept. 2019, 11:28
Cântăreţul Raoul, 200 de zile de puşcărie. Ce s-a întâmplat

Rareş Cornel Borlea, alias Raoul, este citat într-un proces în care magistrații au solicitat înlocuirea unei sancțiuni penale de 20.000 de lei cu 200 de zile de pușcărie, fiindcă artistul a refuzat să achite o amendă, scrie spynews.ro. Motivul scandalului cu zornăit de cătușe: Raoul a fost prins de mai multe ori șofând fără permis. Astfel, acum totul depinde de un singur lucru: dacă artistul achită sau nu amenda, până la primul termen.

Citeşte şi Cântăreţul Raoul riscă puşcăria. Artisul s-a ales cu al patrulea dosar penal

În urmă cu jumătate de an, Raoul a fost condamnat la plata amenzii penale în valoare de 20.000 de lei pentru conducerea ilegală a unui autoturism, plus 400 de lei, cheltuieli judiciare. „În baza art. 335 alin. 2 din Codul penal, cu aplicarea 61 alin. 4 lit. c) Cod penal şi art. 396 alin. 10 din Codul de procedură penală, condamnă pe inculpatul BORLEA RARES-CORNEL, la pedeapsa amenzii penale de 20.000 lei (200 zile-amendă, cuantumul unei zile-amendă fiind de 100 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. În baza art. 63 alin. (1) C.pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de neexecutare cu rea-credinţă, în tot sau în parte, a pedepsei amenzii, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoarea. În baza art. 274 alin. 1 Cod procedură penală obligă pe inculpat la plata sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei hotărârii. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 22.05.2018”, se menţionează în soluţia dispusă de Judecătorie.