Cantina studenţească din Galaţi, spartă de hoţi

Aproximativ 200 kg de carne au fost sustrase de la cantina studenţească din municipiul Galaţi, hoţii pătrunzând în incintă printr-o gură de aerisire din plafon.

17 oct. 2013, 13:03
Cantina studenţească din Galaţi, spartă de hoţi

Spargerea ar fi fost dată de doi bărbaţi, după cum arată imaginile camerelor de supraveghere, iar fapta nu s-a fi produs dacă în campus ar exista un post de poliţie, a anunţat, joi, şeful Direcţiei cămine din cadrul Universităţii Dunărea de Jos, Bogdan Rodeanu, scrie Agerpres.

„Din ceea ce ştim până acum, este vorba despre o cantitate de aproximativ 200 de kilograme de carne. Din ce am văzut pe camerele de supraveghere, doi indivizi a căror identitate nu a fost încă stabilită, s-au învârtit o vreme prin jurul cantinei, apoi au urcat pe acoperiş, de unde au reuşit să pătrundă în incinta cantinei. În momentul de faţă, facem o evaluare a stocului ca să ştim cu precizie ce cantitate a fost furată. Dacă ar fi existat un post de poliţie în campus, probabil că nu am fi avut acum aceste probleme”, a spus Rodeanu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, comisar Cristina Tatulici, a declarat că s-a demarat o anchetă în acest caz şi, pe baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere, se va încerca identificarea hoţilor.

Citeşte şi Jaf la o casă de pariuri din Timişoara. Hoţii au aruncat banii în râul Bega VIDEO