Capitala, PARALIZATĂ din cauza ploii joi dimineaţă.

Ploaia a dat despre cap circulaţia din Capitală, zeci de mii de maşini fiind sufocate. Pe majoritatea bulevardelor se circulă bară la bară, iar situaţia nu se va ameliora în următoarele ore.

17 oct. 2013, 05:36
Capitala, PARALIZATĂ din cauza ploii joi dimineaţă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă îngreunat, în coloană, pe DN1, la intrarea în Bucureşti. Numărul de autovehicule este foarte mare, iar pe DN1, la coborârea de pe pasarela Otopeni, s-a produs o tamponare în care au fost implicate patru autovehicule. Nu au fost victime. De asemenea, o maşină s-a răsturnat la ieşirea din pasajul Băneasa către Fântâna Mioriţa.

Citeşte şi POTOP în Argeş. Apa a atins doi metri. Mai mulţi oameni, evacuaţi cu bărcile de salvare VIDEO

Furtuna a paralizat Bucureştiul deoarece plouă încontinuu de câteva ore bune. De asemenea, traficul este îngreunat pe principalele artere ale Capitalei, şoferii fiind nevoiţi să circule bară la bară, în coloane lungi de câţiva kilometri. Codul galben de ploi este în vigoare până joi la ora 12.00, pentru 20 de judeţe.

Potrivit lui Andrei Codău, purtător de cuvânt al Brigăzii rutiere, în mai multe zone din Capitală, în special pe arterele principale, se circulă foarte greu, astfel că toate echipajele Brigăzii Rutiere aflate la serviciu sunt pe stradă.

Andrei Codău a precizat că pe aproape toate străzile Capitalei este aglomeraţie în trafic, dar cel mai dificil se circulă în centrul oraşulu, astfel că mai multe echipe de poliţişti au fost concentrate în această zonă.

În zona Băneasa s-a produs un accident, în jurul orei 07.30, după ce un şofer a lovit cu maşina separatoarele de drum şi s-a răsturnat, acesta nefiind rănit.

De asemenea, mai multe tamponări au avut loc joi dimineaţă, însă birourile de constatare a accidentelor uşoare nu s-au aglomerat, întrucât şoferii au ales să rezolve pe care amiabilă aceste problemele, a mai spus Codău.